Obnoviť stránku

Orava RPS-501

5 3 hodnotení

Orava RPS-501

Vytvorte si fantastický zvukový zážitok pri sledovaní vašich obľúbených filmov či počúvaní obľúbenej hudby. Orava RPS-501 predstavuje veľmi elegantný a štíhly SoundBar, ktorý dokonale pasuje ku každému televízoru. Disponuje širokopásmovým reproduktorovým systémom poskytujúcim čistý a dynamický zvuk. Nezaostáva ani hudobný výkon, ktorý je 50 W – užijete si tak predný priestorový zvuk z maximálne kompaktného zariadenia. SoundBar k televízoru pripojíte jediným káblom a všetko môžete ovládať rovnakým ovládačom. Nechýba mu ani komunikácia cez Bluetooth, takže je prehrávanie hudby možné aj z vášho telefónu.

Kľúčové vlastnosti SoundBaru Orava RPS-501

  • Aktívny reproduktorový systém Orava RPS-501
  • Fantastický zvukový zážitok
  • Podpora prehrávania WMA/MP3 z USB zariadení
  • Zariadenie možno kombinovať s nástennými LED či LCD televízormi
  • Čistý a dynamický zvuk
  • Bezdrôtové prehrávanie cez Bluetooth

Bezdrôtové prehrávanie hudby s Bluetooth

Soundbar Orava RPS-501 môže byť umiestnený na stolíku pred obrazovkou alebo ho môžete uchytiť na stenu, čo dodá vášmu interiéru šmrnc. Vedľa možnosti spojenia cez Bluetooth s mobilným zariadením disponuje SoundBar výstupom AUX 3,5 mm Jack a linkovým RCA vstupom. Podporuje tiež prehrávanie WMA aj MP3 z USB zariadenia. Na svoje si prídu aj milovníci hier. SoundBar ponúka optický vstup pre kvalitný prenos signálu s hernými konzolami, Blu-ray a DVD prehrávačmi.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Ovládanie Diaľkový ovládač

Hmotnosť

Celková hmotnosť 2,6 kg

Určenie

Určenie K TV

Vstupy

Analógové audio 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×
3,5 mm jack 1 ×
Kód:  WO381d
Produktové číslo:  RPS-501
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16