Obnoviť stránku

Orava RM-203

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Orava RM-203

Oháňate sa v kuchyni a potrebujete zomleté bylinky? Chcete čerstvo ušľahanú šľahačku do kávy? Je nutné do pečenia pridať namleté orechy alebo rozmixovať ovocie? K tomu všetkému poslúži tyčový mixér Orava RM 203. Ľahko manipulovateľný mixér, ktorého ponorná časť je ľahko odnímateľná, bude nenahraditeľným pomocníkom všetkým gazdinkám v kuchyni. Vďaka trom rýchlostiam si môžete zvoliť, či chcete mixovať alebo sekať pozvoľna alebo skôr rýchlejšie a intenzívnejšie. S príkonom 200 W sa váš tyčový mixér Orava RM 203 nezľakne ani orechov a tuhších syrov.

Hlavné dôvody na kúpu tyčového mixéra Orava RM 203

  • Tyčový mixér má ľahko odnímateľnou sekaciu časť
  • Vďaka príkonu 200 W rozmixuje Orava RM 203 aj tvrdé orechy a tvrdé syry
  • Mixér vie mlieť, mixovať i šľahať
  • Vybrať si môžete z troch rýchlostí výkonu
  • Mixér Orava RM 203 má ergonomickú rukoväť a je ľahko manipulovateľný

Šikovný pomocník do každej kuchyne

Tyčové šľahače sú praktické, keď sú rýchlo poruke. Pokiaľ je prístroj umiestnený na dosah ruky, stačí jedno stlačenie gombíka a pomôže vám vytvoriť najrôznejšie lahôdky. Zaskočí totiž všade, kde je to potrebné. Ušľahať bielky alebo cesto na koláč a hlavne rozmixovať zeleninové polievky do krémovej konzistencie je pre neho hračka. Pokiaľ ho máte po ruke, určite ho budete používať veľmi často. Tyčový mixér Orava RM 203 bude praktickým pomocníkom v každej kuchyni, aj pre začiatočníkov.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Šľahanie, Mixovanie

Príslušenstvo

Príslušenstvo Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 200 W
Počet rýchlostí 3
Kód:  ORATM012
Produktové číslo:  RM-203
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12