Obnoviť stránku

Orava MP-800

5 4 hodnotení
27,70 €

Orava MP-800

Máte bolesti kĺbov, svalov a cítite sa unavení? Na to všetko vám pomôže český  masážny prístroj Orava s troma prevádzkovými režimami a šiestimi masážnymi nadstavcami. Vibračný masážny prístroj disponuje nastaviteľnou rukoväťou s uhlom až 90°, takže použitie pre vás bude pohodlné. Rukoväť je navyše extrémne dlhá – dosiahnete s ňou pohodlne na všetky miesta na tele. Na vyšší účinok masáže využíva kvalitná masážna pištoľ tri magnety.

Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja Orava MP-800

  • Prístroja má šesť masážnych nadstavcov na masáž svalov, tela, krku, hlavy atď.
  • Ručná masážna pištoľ Orava má tri prevádzkové režimy: masáž, infračervené prehrievanie a masáž s infračerveným prehrievaním
  • Masážny prístroj Orava MP-800 disponuje troma vstavanými magnetmi na vyšší účinok masáže
  • Jednoducho nastaviteľná rukoväť s uhlom až 90°
  • S extrémne dlhou rukoväťou dosiahnete všade
  • Ručný masážny prístroj Orava pomáha zlepšiť prekrvenie v masírovanej pokožke

Nadstavce ručného masážneho prístroja Orava

Pri ručnom masážnom prístroji Orava si môžete zvoliť zo šiestich rôznych nadstavcov. Valčeková masážna násada s malými výčnelkami uvoľní unavené telo. Prísavkový masážny nadstavec vytvára mierne vákuum a má pozitívny napínací účinok na pokožku. Násada na masáž tela so špeciálne tvarovanými výstupkami je určená najmä na masáž ramien, rúk, zápästí a nôh. Nadstavec na masírovanie pokožky hlavy vás príjemne uvoľní. Násada na masáž kĺbov prístroja Orava pomôže od bolesti. Koncentrátorový masážny nadstavec s rozšírenými hrbolčekmi je vhodnejší hlavne na nohy, bedrá a chrbát.

Univerzálna ručná masážna pištoľ Orava

Ručná masážna pištoľ Orava ponúka tri prevádzkové režimy – bežná masáž, infračervený ohrev s magnetickým poľom a režim magnetického poľa s infračerveným teplom a vibračnou masážou. Ručný masážny prístroj Orava má široké spektrum využitia (kozmetické, terapeutické, relaxačné) a ľahko sa používa.

Rozmery:
10 × 10 × 41 cm (šírka × výška × hĺbka)
Príkon:
13 W
Hlučnosť:
Max. 60 dB

Napájanie:
110 – 240 V 50/60 Hz
Hmotnosť:
0,46 kg

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Masážna pištoľ

Použitie

Použitie na Brucho, Zadok, Krk, Chrbát, Paže, Stehná, Prsné svaly

Určenie

Určenie Masáž, Uvoľnenie bolesti

Typ masáže

Druh masáže Vibračná masáž

Vlastnosti

Príkon 13 W
Funkcie Infračervené svetlo

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  ORAMP670
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MP-800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07