Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Orava MM-901

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Orava MM-901

ORAVA MM-901 je výkonný a všestranný mlynček na mäso.Mlynček ponúka jednoduché spracovanie mäsa, zeleniny a iných mäkkých potravín.Kotúče na mletie sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele.K dispozícii sú tri možnosti mletia - hrubé, stredné, jemné a disky na výrobu klobás.Tiež môžete využiť možnosť spätného chodu.
Mlynček má široký nástavec na vkladanie potravín na mletie, takže sa s ním výborne pracuje a navyše výborne udržíte pracovnú plochu okolo čistú.Pre jednoduchú manipuláciu je mlynček vybavený ergonomicky tvarovanou rukoväťou a protišmykovými nožičkami pre bezpečnosť pri práci.Mlynček na mäso ORAVA sa pre svoju kvalitu spracovania a množstvo ponúkaných funkcií stane vaším nepostrádateľným kuchynským pomocníkom.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
ergonomicky tvarovaná rukoväťširoký násypový nástavecprotišmykové nožičkymožnosť spätného chodu
Výkon:
1200 W
Obsah balenia:
mlynček na mäso
3 kotúče na mletie - hrubý, stredný, jemný
disky na výrobu klobás
Farebné prevedenie:
biela

Kód:  EAD4200q
Produktové číslo:  MM-901
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18