Obnoviť stránku

Orava MC-103

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Orava MC-103

Prenosná meteorologická stanica ORAVA MC-103 sa dodáva s bezdrôtovým senzorom merania teploty a vlhkosti. Meteostanica ponúka farebný displej so zobrazením času, dátumu, budíka, symbolov predpovede počasia, teploty, vonkajšej a vnútornej vlhkosti. Orava MC-103 tiež meria maximálnu a minimálnu nameranú teplotu a vlhkosť. Praktickou funkciou je aj „prognóza počasia“ – keď sa na displeji zobrazujú symboly so stavom počasia ako napr. slnečno, polojasno, oblačno alebo dážď. Nechýba ani funkcia budíka s možnosťou opakovaného budenia (snooze). Zobrazenie času je voliteľné v 12/24-hodinovom formáte, rovnako tak ako jednotky teploty °C/°F. Nastaviť možno aj intenzitu podsvietenia displeja. Samozrejmosťou sú záložné batérie na uchovanie správneho dátumu a času pri výpadku elektrickej energie.

Kľúčové vlastnosti meteorologickej stanice ORAVA MC-103

  • Farebný displej s nastaviteľným jasom
  • Bezdrôtový vonkajší senzor
  • Funkcia budíka
  • Meria teplotu a vlhkosť
  • Záložná batéria
  • Prognóza počasia

Dopĺňajúce informácie:
Napájanie:
Zariadenie: jednosmerné 5 V AC adaptér 500 mA
Senzor vonkajšej teploty: 3 V (2× 1,5 V batérie veľkosť AAA)
Rozsah teplôt:
0 až 50 °C, odchýlka 0,1 °C (teplota mimo tohto rozsahu sa zobrazí ako "- -"), senzor vonkajšej teploty: -40 až +70 °C, odchýlka 0,1 °C (teplota mimo tohto rozsahu sa zobrazí ako "- -")

Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérie AAA
Kód:  ORAM08a
Produktové číslo:  MC-103
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07