Obnoviť stránku

Orava Delux 1

5 4 hodnotení
Cenová bomba
46,72 € Ušetríte 25,18 €

Orava Delux 1

Rýchlovarná kanvica je pre mnoho ľudí nenahraditeľným pomocníkom v domácnosti. Varná kanvica Orava prináša objem 1,7 l a jednoduchú aj rýchlu obsluhu. Na jej zhotovenie použil výrobca kvalitný materiál, akým je nerez. Zaujme vás nielen svojím dizajnom, ale tiež oceníte jej praktickosť, neobsahuje látky, ktoré by negatívne ovplyvňovali vaše zdravie, nezachytí pachy či príchute, aj keď ju budete používať dlhú dobu. Antikorový materiál je elegantný a praktický a výborne sa hodí do každej domácnosti. Rýchlovarná kanvica Orava disponuje príkonom 3000 W. Trvalý filter zaisťuje kvalitné pitie bez nečistôt a prípadného vodného kameňa. Dokonalý štýl podčiarkuje sivá farba. Rýchlovarná kanvica Orava sa chváli vlastnosťami a funkciami, vďaka ktorým je spoľahlivá a štýlová.

Rýchlovarná kanvica Orava Delux 1 Screen
Rýchlovarná kanvica Orava Delux 1 Vlastnosti/technológia

Zásadné vlastnosti rýchlovarnej kanvice Orava Delux 1

  • Varná kanvica Orava umožňuje rýchlu a jednoduchú prípravu čaju a kávy
  • Ponúka objem 1,7 l
  • Výrobným materiálom kanvice je nerez
  • Rýchlovarná kanvica Orava má príkon 3000 W
  • K jej vybaveniu patrí trvalý filter
  • Rýchlovarná kanvica sivá
  • Otočná základňa umožňuje ľahkú manipuláciu
  • Vykurovacia špirála je uložená pod dnom
  • Nezanedbateľným plusom je možnosť regulácie teploty
  • Množstvo vody v kanvici vám ukáže ukazovateľ hladiny
  • Zvuková signalizácia vám poskytne informáciu o tom, že je voda už pripravená
  • LED kontrolka indikuje, že je prístroj v činnosti

Úplne bezpečná rýchlovarná kanvica

Podstatnou výbavou varnej kanvice sú jej bezpečnostné prvky, napríklad tepelná poistka, automatické vypnutie pri odobratí kanvice počas varu, pri nedostatku vody, pri dosiahnutí bodu varu. Vykurovacia špirála sa nachádza pod dnom, čím je chránená pred vodným kameňom.

Rýchlovarná kanvica Orava Delux 1 Bočný pohľad
Rýchlovarná kanvica Orava Delux 1 Screen

Vyrobená so zámerom zaistiť spoľahlivosť a dlhú životnosť

Rýchlovarná kanvica Orava sa môže pochváliť nielen kvalitnými materiálmi, z ktorých je vyrobená, ale aj praktickou otočnou základňou. Kanvicu tak na ňu môžete postaviť v ľubovoľnom uhle. Nezanedbateľným plusom je možnosť regulácie teploty, môžete si tak dopriať všetky svoje obľúbené nápoje, od kávy až po čaj. Množstvo vody v kanvici možno ľahko sledovať pomocou ukazovateľa hladiny. Príjemná je aj zvuková signalizácia, ktorá vás upozorní na uvarenú vodu. LED podsvietenie sa aktivuje pri zapnutí prístroja, funguje ako ukazovateľ prevádzky kanvice.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu, Tepelná poistka
Príkon 3 000 W
Typ filtra Trvalý

Farba

Farba Sivá
Kód:  ORARK356
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Delux 1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06