Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Orava Crater-1 B čierny

4,7 16 hodnotení
42,70 €

Orava Crater-1 B čierny


Radi si obohacuje vaše zážitky pomocou hudby? S prenosným Bluetooth reproduktorom Orava Crater-1 si môžete užiť kvalitné počúvanie kdekoľvek a kedykoľvek. Jeho výkonný 10 W reproduktor, ktorý prináša kvalitný a dynamický stereofónny zvuk, vás určite nesklame. Vďaka svojim malým rozmerom ho môžete brať všade so sebou. Tam, kde je s vami, môžete rozbehnúť zábavu na plné pecky!


Ideálny spoločník na cesty

Vďaka svojej kompaktnosti si Bluetooth reproduktor Crater-1 v čiernom vyhotovení vždy nájde uplatnenie. Či už sa chystáte na náročnú túru do hôr alebo máte v pláne usporiadať párty u vás doma, či pod holým nebom. Bluetooth reproduktor je vybavený účinným krytím IP65, ktoré ho chráni pred vodou a prachom. S výdržou batérie až 10 hodín na jedno nabitie vám určite vystačí. Jeho opätovné nabitie trvá 3 – 4 hodiny.


Prednosti Bluetooth reproduktora Orava Crater-1

  • Krytie proti prachu a vode IP65
  • Výdrž batérie až 10 hodín
  • Zabudovaný mikfrofón
  • NFC konektivita
  • Výkon 10 W
  • Návod, USB a 3,5 mm jack kábel súčasťou balenia

Vybavený všetkým dôležitým

Orava Crater-1 oplýva celým radom užitočných funkcií. Vďaka bezdrôtovému prenosu môžete prehrávať hudbu z vášho mobilného telefónu, tabletu alebo notebooku a so zabudovaným mikrofónom budete môcť vybaviť prichádzajúce hovory. Reproduktor sa prepojí s vašim zariadením pomocou Bluetooth technológie alebo pripojením jedným dotykom – NFC. Pre pripojenie externého zdroja zvuku nechýba možnosť použiť 3,5 mm AUX konektor.


Bluetooth reproduktor Orava Crater-1 sa vyrába v štyroch štýlových variantoch – elegantná čierna, hravá oranžová, štýlová zelená s kamuflážnymi prvkami alebo žiarivá tyrkysová. Každý si určite vyberie ten svoj bez najmenšieho zaváhania.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia AUX
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom

Batéria

Kapacita batérie 2 000 mAh
Maximálna výdrž batérie 10 h

Rozmery soundbaru

Šírka 17 cm
Hĺbka 6,7 cm
Výška 6,8 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 0,45 kg

Určenie

Určenie K mobilu

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO146a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Crater-1 B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02