Obnoviť stránku

Orava BN-41

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Orava BN-41

Pre zaistenie bezpečnosti vás i vašich blízkych je nutné používať ostré náčinie. Ako to ale dosiahnuť? Jednoducho, stačí mať po ruke elektrickú brúsku Orava BN-41. Táto brúska s výkonom 150 Wattov disponuje dvojstupňovým ostriacim systémom. Brúska Orava má zafírové kotúče, vďaka ktorým spoľahlivo a precízne nabrúsia čepele vašich nožov, a to ako kuchynských, tak športových. Orava BN-41 sa vyznačuje jednoduchou obsluhou, lebo je osadená vodiacimi drážkami, ktoré automaticky udržujú požadovaný uhol. Brúsenie nožov tak zvládne úplne každý.

Kľúčové vlastnosti elektrickej brúsky Orava BN-41

  • Dve fázy brúsenia - hrubé brúsenie a jemné prebrúsenie
  • Vodiace drážky samočinne zaručia dosiahnutie požadovaného uhla
  • Vysoký výkon pre bezchybnú prácu (150 W)
  • Rýchly a jednoduchý spôsob brúsenia kuchynských i športových nožov
  • Brúska Orava BN-41 je vybavená On/Off vypínačom
  • Protišmykovú úpravu zaisťujú 4 prísavky

Brúska BN-41 je vyrobená z kvalitných a zdraviu neškodných materiálov

Aby bola zaručená spoľahlivosť a zdravotná neškodnosť tohto prístroja, je brúska Orava BN-41 vyrobená z kvalitných a zdraviu vyhovujúcich materiálov. Táto praktická brúska používateľovi poskytne komfort aj pohodlie, a to ako prostredníctvom integrovaných drážok, tak vďaka štyrom prísavkám, ktoré zaručia pevné uchytenie brúske Orava ku kuchynskej linke. V kombinácii s 660 gramami hmotnosti potom bude ostrenie nožov s elektrickou brúskou Orava BN-41 naozajstným potešením.

Rozmery:
220 × 83 × 85 mm

Hmotnosť:
660 g

Napájanie:
230 V/50 Hz

Príkon:
150 W

Hlučnosť:
70 dB (A)

 
Kód:  ORABR011
Produktové číslo:  BN-41
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11