Obnoviť stránku

Orava BD-505 R červený santal

4,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Orava BD-505 R červený santal

Orava BD-505 R je pravdepodobne ten najzvláštnejší budík, aký ste kedy videli. V neaktívnom stave pripomína drevenú, santalovú červenú kocku s dĺžkou hrany 8 cm. Účel, ktorý má kocka spĺňať, by určite nikto z vás len tak neuhádol.

Budík v puristickom vyhotovení

To k čomu kocka slúži, sa dozviete, až keď ju pripojíte k elektrickej sieti. V tú chvíľu sa rozsvietia veľké hodiny na prednej strane budíka, ktoré vás budú vždy prehľadne informovať o čase. Nechýba im ani funkcia Snooze, pri ktorej sa nestane, že zaspíte. V prípade výpadku elektrického prúdu udržiava nastavený čas záložná batéria. Hladké štýlové vyhotovenie je dokonalou ozdobou pre každého, komu nie sú cudzie prírodné materiály a originálny dizajn.

Špecifikácia:

  • Funkcia Snooze
  • Veľký LED displej
  • Napájanie 230 V

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 8 cm
Výška 8 cm
Hĺbka 8 cm

Funkcie

Funkcie Budenie zvukovým signálom

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času Digitálny
Kód:  WO120a7
Produktové číslo:  BD-505 R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08