Obnoviť stránku

Orava BD-500

4,0 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Orava BD-500

Dizajnový budík Orava BD-500 má veľký podsvietený displej, ktorý zobrazuje čas, dátum, deň v týždni a vnútornú teplotu. Prebudia vás fantastické zvuky prírody, ktoré sprevádza krásne farebné podsvietenie. Na výber máte  7 farebných variantov, ktoré môžete ľubovoľne meniť podľa vašej momentálnej nálady.

Mnoho užitočných funkcií

Budík disponuje mnohými užitočnými funkciami. Zobrazenie času a dňa v týždni či režim zdriemnutia, ktorý vám zaručí, že nikdy nezaspíte. Milovníci športu tiež ocenia pre svoje cvičenie funkciu časovača. V neposlednom rade iste oceníte meranie aktuálnej okolitej teploty. Napájanie zaisťujú budíku batérie, takže nebudete závislí od elektrickej zásuvky (batérie nie sú súčasťou balenia).

Špecifikácia:

  • Teplotný rozsah 0°C až 50°C
  • Priemer gule: 10 cm
  • Napájanie trojicou AAA batérií
  • 3 LED so siedmimi variantmi podsvietenia

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Opakované budenie – Snooze, Teplomer

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času Digitálny
Kód:  WO120a5
Produktové číslo:  BD-500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13