Obnoviť stránku

Orava AR-111A

4,4 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Orava AR-111A

Už viac ako pol storočia je slovenská značka Orava súčasťou našich životov. Svojimi technológiami, kvalitou a dizajnom je dôstojnou konkurenciou veľkým svetovým výrobcom. Pýši sa viac ako 150 druhmi výrobkov v oblasti televíznej techniky, audio, video a domácich spotrebičov.

ORAVA AR-111 je šikovné autorádio s maximálnym výstupným výkonom 4x 25 W. Klasická mechanika na CD tu bola nahradená USB rozhraním na pripojenie flash disku. Rádio sa tiež pýši čítačkou pamäťových kariet SD a MMC. Nechýba mu ani veľký farebný LCD displej s modrým podsvietením tlačidiel, na jednoduchšie ovládanie.

Na príjemné počúvanie vašej obľúbenej hudby

Na prístroji sa nachádza vstupný konektor na externé zariadenia aux in a linkový výstup audio out. Počúvanie hudby vám spríjemní ekvalizér a zvýraznenie hlbokých tónov Loudness. Keď už vás omrzí počúvanie svojej obľúbenej hudby vo formáte MP3 alebo WMA, jednoducho si zapnete rádio, ktoré podporuje RDS. To ponúka možnosť automatického ladenia, kde si môžete zvoliť až 18 predvolieb.

 

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vstupy/výstupy

Optická mechanika Bez mechaniky
Konektory USB, AUX/Line IN, ISO
Čítačka pamäťových kariet SD, MMC

Výbava a funkcie

Vlastnosti RDS
Podporované formáty MP3, WMA

Rádio

Tunery AM, FM

Rozmery

Veľkosť rádia 1 DIN
Kód:  WO100a1
Produktové číslo:  AR-111A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04