Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Oral-B Vitality Kids Frozen + Oral-B zubná pasta + knižka

4,8 84 hodnotení

Oral-B Vitality Kids Frozen + Oral-B zubná pasta + knižka

Oral B

Špeciálny jemný režim čistenia

Zubná kefka Oral-B Vitality so špeciálnym jemným režimom čistenia, ktorý je vhodný pre deti, šetrne vyčistí detské zuby. Jej guľatá čistiaca hlavica má navyše extra mäkké vlákna šetrné k citlivým ďasnám.

Oral B

Ozdobte si rukoväť samolepkami

Zubná kefka Oral-B Vitality sa dodáva so štyrmi Disney samolepkami, ktoré sa nalepia dookola rukoväte, takže si vaše dieťa kefku zamiluje.

Oral B

Zubnými lekármi najodporúčanejšia značka zubných kefiek*

Oral-B je zubnými lekármi najodporúčanejšia značka zubných kefiek na svete. Všetky zubné kefky Oral-B sú navrhnuté v spolupráci so zubnými lekármi, aby pre deti zaisťovali šetrné a efektívne čistenie v každom veku a v každom období ich vývoja.

*na základe celosvetovej reprezentatívnej vzorky zubných lekárov v prieskumoch, ktoré sa vykonávali pre spoločnosť P&G od októbra 2016 do mája 2018

Oral B

Extra mäkké vlákna

Aby čistiaca hlavica Oral-B Vitality zaisťovala šetrné čistenie a špičkovú čistotu, **má extra mäkké vlákna navrhnuté pre malé ústa a jemné k ďasnám.

**v porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou


Oral B

Aplikácia Disney Magic Timer

S bezplatnou aplikáciou Disney Magic Timer od Oral-B si 90 % detí čistí zuby dlhšie. Čistenie sa stáva super zábavou, pretože potom, čo si deti čistia zuby 2 minúty, ako odporúčajú zubní lekári, získavajú virtuálne samolepky svojich obľúbených Disney postavičiek. Na stiahnutie zadarmo v Apple Store a na Google Play.

Oral B

Vstavaný 2 minútový časovač

Zubná kefka Oral-B Vitality má vstavaný časovač, takže si deti čistia zuby 2 minúty, ako odporúčajú zubní lekári, čo im pomôže získať dobré návyky v ústnej hygiene na celý život.

Oral-B Vitality Kids Frozen + Oral-B zubní pasta + knížka

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Zubná pasta Oral-B aj knižka pre vašich najmenších

Zubná kefka Oral-B Vitality Kids Frozen je dodávaná v sade spoločne so zubnou pastou Oral-B, ktorá deti poteší svojou jemnou príchuťou, a knižkou s príbehom o elektrickej zubnej kefke Lilovi.




Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Rotačná
Určenie Pre deti
Počet pohybov/min 7 600 pohybov za minútu
Počet režimov 2
Mobilná aplikácia Áno

Funkcie

Funkcie Bluetooth, Časovač

Podľa radu

Rad Oral B pre deti

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení 1 ks
Počet nabíjacích rukovätí 1 ks
Kód:  ORAEK572
Produktové číslo:  4210201303572

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09