Obnoviť stránku

ORAL-B UltraThin Green Tea Extra Soft

Príslušenstvo k tovaru

ORAL-B UltraThin Green Tea Extra Soft

Extra jemná kefka na zuby ORAL-B Ultrathin Green Tea Extra Soft je vďaka ultratenkým vláknam užším než 0,01 mm špeciálne vyvinutá na hĺbkové čistenie zubov a odstraňovanie zubného plaku a zvyškov jedla. Unikátne štetiny sú zúžené na špičkách a naplnené esenciou pravého zeleného čaju, ktorá upokojuje a zlepšuje zdravie ďasien do 14 dní. Dvakrát pružnejšie štetiny pomáhajú jemne a dôkladne čistiť aj ťažko prístupné miesta a prenikajú hlboko do medzizubných priestorov a pod ďasná, kde je vysoké riziko tvorby zubného plaku.

Hlavné prednosti

  • Ultratenké vlákna menšie ako 0,01 mm pre hĺbkové čistenie
  • Štetiny naplnené esenciou pravého zeleného čaju
  • Upokojenie a zlepšenie zdravia ďasien
  • Dvakrát pružnejšie štetiny na čistenie ťažko prístupných miest
  • Účinné čistenie pozdĺž línie ďasien
  • Mäkké vlákna šetrné k zubnej sklovine

Jemná a dôkladná starostlivosť o chrup

Kefka účinne čistí zuby pozdĺž línie ďasien. mimoriadne mäkké vlákna sú šetrné k zubnej sklovine. Prednosťou je tiež malá hlava kefky s dĺžkou 25 mm pre pohodlné ovládanie, s ktorou efektívne vyčistíte širšiu plochu stoličiek v zadnej časti úst. Pre zdravý a dokonale čistý chrup je táto jedinečná kefka s výťažkami zeleného čaju tou správnou voľbou.

 
 

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh kefky Klasická

Štetiny

Tvrdosť štetín Extra soft
Kód:  ZUB241
Produktové číslo:  3014260094539

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02