Obnoviť stránku

Oral B TRIZONE 1000 - D20.523

4,4 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oral B TRIZONE 1000 - D20.523

Elektrické zubné kefky Oral-B sú svetovo odporúčané ako jednotka na trhu. Vďaka kefkám Oral-B odstránite škvrny z povrchu zubov a zubný plak a získate pocit profesionálne vyčistených zubov. Používanie elektrickej kefky Oral-B je jednoduché. Nie je potrebné na zubnú kefku príliš tlačiť, nechajte ju jednoducho pracovať. Napomáha predchádzať zápalu ďasien a odstraňuje až o 100 % viac plaku ako manuálna zubná kefka.

Hlavné vlastnosti výrobku:
Trojzónová 3D technológia čistenia odstráni viac zubného plaku.Pohyblivé vlákna PowerTip dosiahnu k ťažko prístupným zadným zubomKratšie, pevné vlákna čistia povrch zubovDlhšie vlákna dosiahnu aj do medzizubných priestorovČasovač signalizuje dve minúty čistenia odporúčané stomatológmiSnímač tlaku pokiaľ na kefku príliš tlačíte, vypne pulzáciu a signalizuje to kontrolkou umiestnenou v rukovätiNa jedno nabitie vydrží dlhšie ako týždeň pri čistení zubov dvakrát denne po dobu 2 minútAkumulátorovýProtišmyková rukoväťMôže sa používať aj s rotačnými kefkovými hlavami Oral-B, na starostlivé čistenie jednotlivých zubov

Doplňujúce informácie
Vlastnosti
Rotačný pohyb: 8 800/min.Pulzný pohyb: 40 000/min.Režim čistenia: 1

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Rotačná
Počet pohybov/min 8 800 pohybov za minútu
Počet režimov 1

Funkcie

Funkcie Časovač, 3D čistenie

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení 2 ks
Počet nabíjacích rukovätí 1 ks
Kód:  EAZ6003s3
Produktové číslo:  4210201077992
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13