Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Oral-B Smart 5900 Cross Action + bonus rukoväť

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oral-B Smart 5900 Cross Action + bonus rukoväť


Okrúhla čistiaca hlavica

Okrúhla čistiaca hlavica elektrickej zubnej kefky Oral-B Smart 5900 Cross Action

Čistiace hlavice Oral-B do elektrických zubných kefiek majú dizajn inšpirovaný profesionálnymi nástrojmi na čistenie zubov, ktorý obklopí každý jednotlivý zub. Vďaka dynamickej 3D technológii čistenia sa hlava elektrickej zubnej kefky Oral-B Smart 5900 Cross Action pri svojich osciláciách, rotáciách a pulzáciách prispôsobuje zubom a narušuje, a odstraňuje až o 100 % viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka.

Bieli zuby už od 1. dňa

Elektrická zubná kefka Oral-B Smart 5900 Cross Action bieli zuby už od 1. dňa

Čistiaca hlavica 3DWhite má leštiacu vložku, ktorá pomáha odstraňovať povrchové škvrny, takže vaše zuby budú belšie už od 1. dňa. V aplikácii Oral-B si tiež môžete nastaviť program bielenia, ktorý vám pomôže zlepšiť návyky ústnej hygieny.


Senzor tlaku pre zdravé ďasná

Elektrická zubná kefka Oral-B Smart 5900 Cross Action disponuje senzorom tlaku pre zdravé ďasná

Udržiavanie zdravých ďasien je dôležitou súčasťou správnej ústnej hygieny. Trojitý senzor tlaku na elektrickej zubnej kefke Oral-B Smart 5900 Cross Action pomáha chrániť ďasná pred nadmerným tlakom. Indikátor SmartRing sa rozsvieti a spomalí, a následne zastaví pulzácie, keď budete pri čistení príliš tlačiť. Rukoväť zubnej kefky Oral-B Smart 5900 Cross Action je možné tiež nastaviť na jemný režim Sensitive.

Najviac odporúčaná značka

Objavte novú úroveň inovácie v starostlivosti o ústnu dutinu, ktorú vám prináša Oral-B, svetový líder v kategórii zubných kefiek. Každá elektrická zubná kefka zaisťuje v porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou klinicky overenú čistotu ústnej dutiny. Nájdite si svoju dokonalú elektrickú zubnú kefku od Oral-B, zubnými lekármi najpoužívanejšiu a najviac odporúčanú značku zubných kefiek na svete.

Dokonalé čistenie

Dokonalé čistenie s elektrickou zubnou kefkou Oral-B Smart 5900 Cross Action

Vďaka patentovanej technológii regulácie tlaku, ktorá znižuje rýchlosť čistenia a upozorní vás, aby ste boli opatrnejší, ak budete na zuby príliš tlačiť, pohodlne vidieť spätnú väzbu od senzora tlaku, časovača a pripojenia cez Bluetooth.

Obsah balenia

Obsah balenia

  • 2 rukoväte s nabíjačkou
  • 2 čistiace hlavice
  • 1 cestovné puzdro




Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Typ Oscilačná
Určenie Pre dospelých
Počet pohybov/min 8 800 pohybov za minútu
Počet režimov 5
Mobilná aplikácia Áno

Funkcie

Funkcie Bluetooth, Časovač, Tlakový senzor, Indikátor batérie, 3D čistenie

Podľa radu

Rad Oral B SmartSeries

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení 2 ks
Počet nabíjacích rukovätí 2 ks
Kód:  ORAEK052
Produktové číslo:  4210201180074

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06