Obnoviť stránku

Oral-B Pro 3D White Kefkové Hlavice, 4 ks

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
25,90 €

Oral-B Pro 3D White Kefkové Hlavice, 4 ks

Náhradné hlavice k zubnej kefke Oral-B Pro 3D White

Náhradná hlavica k zubnej kefke Oral-B Pro 3D White je kompatibilná takmer so všetkými rukoväťami Oral-B. Opatrená je novými vláknami v tvare X, ktorá čistí aj v ťažko prístupných miestach. Vybavená je leštiacou vložkou, ktorá zuby účinne bieli a odstraňuje z nich povrchové škvrny.Akonáhle zelené vlákna zožltnú, značí to potrebu výmeny kefovej hlavy. Kefková hlava Oral-B Pro 3D White sa postará o perfektnú starostlivosť vašej ústnej dutiny.

Kľúčové vlastnosti náhradných kefiek Oral-B Pro 3D White 4 ks

  • Náhradná kefka kompatibilná takmer so všetkými rukoväťami Oral-B
  • Vybavená je novými vláknami v tvare X
  • Čistí aj v ťažko prístupných miestach
  • Leštiaca vložka zuby účinne bieli a odstraňuje z nich povrchové škvrny
  • V balení sú 4 náhradné hlavice Oral-B Pro 3D White

Ideálny tvar na čistenie zubov

Okrúhla kefková hlava Oral-B Pro 3D White obklopí každý zub, dosiahne do medzizubných priestorov a odstraňuje až o 100 % viac zubného povlaku ako manuálna kefka.

Vlákna usporiadané do tvaru písmena X

Vlákna sú pri náhradnej kefke Oral-B Pro 3D White usporiadané do tvaru písmena X. Klinické testy preukázali, že toto rozloženie je ideálne na dosiahnutie na všetky plochy zubov, prispôsobili sa im a odstránili zubný povlak.

Náhradná kefka šetrná k ďasnám

Kombinácia rôznych typov vlákien sa pri náhradných kefkách Oral-B stará o to, že ďasnám bude poskytnutá šetrná starostlivosť na komfortnejšie čistenie zubov.

Praktický ukazovateľ opotrebenia

Zubní lekári odporúčajú meniť kefkovú hlavu každé tri mesiace, aby bolo čistenie najúčinnejšie. Náhradné hlavice Oral-B Pro 3D White disponujú praktickým ukazovateľom opotrebovania vlákien.

Navrhnuté a vyrobené v Nemecku

V nemeckom Kronbergu sú umiestnené výskumné a výrobné centrá, ktoré zaisťujú vysokú kvalitu a bezpečnosť náhradných kefkových hláv Oral-B.

Originálne kefkové hlavice Oral-B

Spoločnosť Oral-B vyrába kefkové hlavice výhradne pre svoje zubné kefky a nedodáva žiadnym iným značkám.

78 % plastov pôvod z biologických zdrojov

Náhradné hlavice Oral-B sú vyrobené z veľkej časti z plastov z biologických zdrojov. Tým je účinne znížené množstvo surovín z neobnoviteľných zdrojov.

Zubnými lekármi najpoužívanejšia značka

Zubné kefky Oral-B boli vyvinuté v spolupráci so zubnými lekármi. Tými sú navyše najpoužívanejšou značkou zubných kefiek na svete*.
* Na základe celosvetovej reprezentatívnej vzorky zubných lekárov v prieskumoch, ktoré sú pre spoločnosť P&G pravidelne vykonávané.

Kolekcia náhradných čistiacich hlavíc Oral-B

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Oscilačná
Podľa radu Oral-B Pro
Určenie Dospelých

Počet kusov

Počet kusov 4 ks
Kód:  ORAnah13
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8006540847213

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17