Obnoviť stránku

Oral-B Oxyjet MD20

4,4 140 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
69,90 €

Oral-B Oxyjet MD20

Elektrická ústna sprcha Oral-B Oxyjet MD20 je vhodná na každodenné použitie, pretože šetrne a účinne čistí medzizubné priestory a ťažko prístupné miesta. Sprchu môžete používať ako doplnokpri čistení zubov, implantátov, mostíkov alebo koruniek. Zubná sprcha Oral-B Oxyjet využíva špirálový prúd vody s mikrobublinkami, ktorý okrem iného prispieva k obmedzeniu krvácania ďasien. Mikrobublinky likvidujú baktérie zubného povlaku. Ústna sprcha Oral-B Oxyjet MD20 masíruje ďasná a pomáha pri liečbe paradontózy.


Kľúčové vlastnosti ústnej sprchy Oral-B Oxyjet MD20

  • Ústna sprcha Oral-B Oxyjet MD20 ponúka 5 možností nastavenia intenzity tlaku vody
  • Veľká nádržka s objemom 600 ml na dlhšie čistenie
  • Nastavenie jedného z dvoch režimov čistenia na dýze
  • Prispieva k obmedzeniu krvácania ďasien
  • Možnosť pripevnenia sprchy na stenu
  • Oral-B Oxyjet MD20 masíruje ďasná
  • Pomáha pri liečbe paradontózy

Elektrická ústna sprcha Oral-B Oxyjet MD20

Špirálový prúd vody s mikrobublinkami

Ústna sprcha Oral-B Oxyjet MD20 je vybavená špirálovým prúdom vody s mikrobulbínkami, ktorý šetrne masíruje ďasná. Zároveň prispieva k obmedzeniu krvácania ďasien. Technológia mikrobubliniek ústnej sprchy Oral-B Oxyjet MD20 je založená na tom, že stlačený vzduch a voda vytvárajú malé bublinky, ktoré napádajú baktérie plaku, a tým ho rozbíjajú.Ďasná tak budú krásne čisté.

Elektrická ústna sprcha Oral-B Oxyjet MD20

Možnosť prepnutia hlavice

Ústna sprcha Oral-B Oxyjet MD20 ponúka možnosť prepnutia hlavice ústnej sprchy z funkcie mikrobubliniek na funkciu jednotlivého prúdu. Nastavíte si tak presne to, čo vám vyhovuje. Jednotlivý prúd zubnej sprchy Oral-B ľahko a šetrne prenikne do medzizubných priestorov a odstráni odtiaľ všetok povlak. 

Elektrická ústna sprcha Oral-B Oxyjet MD20

Dokonale čistý a svieži dych s ústnou sprchou Oral-B Oxyjet MD20

Medzizubné priestory aj ťažko prístupné miesta budú vďaka ústnej sprche Oral-B Oxyjet MD20 krásne čisté. Po použití budete mať pocit sviežeho a čistého dychu. Zubnú sprchu Oral-B Oxyjet môžete používať každý deň ako doplnok pri čistení zubov, implantátov, mostíkov alebo koruniek. Aby ste dosiahli dokonalý výsledok, odporúčame používať pri čistení ústnu vodu bezalkoholu.

Elektrická ústna sprcha Oral-B Oxyjet MD20

Možnosť nastavenia tlaku vody

Dentálna sprcha Oral-B Oxyjet MD20 umožňuje výber 5 rôznych možností regulácie tlaku vody a vyhľadať takú intenzitu, ktorá vám vyhovuje na čistenie medzizubných priestorov alebo na masáž ďasien. Nádržka s objemom 600 ml pohodlne vystačí aj na dve čistenia, takže ju nemusíte po každom použití napĺňať. Ústnu sprchu Oral-B Oxyjet MD20 možno pripevniť na stenupriloženým držiakom.


Obsah balenia ústnej sprchy Oral-B Oxyjet MD20:

1× ústna sprcha Oral-B OxyJet MD20
1× tryska OxyJet
1× tryska WaterJet
1× držiak na stenu



Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ústne centrum

Vlastnosti

Objem nádržky 600 ml (0,6 l)
Vlastnosti Regulácia intenzity prúdu vody
Stupne intenzity 5
Režimy Jednotný prúd, Masážny, Mikrobublinkový
Vhodné na Mostíky, Korunky

Balenie

Súčasti balenia Nástenný držiak
Typy dýz OxyJet, WaterJet

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15 cm
Výška 22 cm
Hĺbka 15 cm
Kód:  EAZ6003g
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4210201378617

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09