Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Oral-B náhradné hlavice Sensitive 2 ks

4,9 120 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 17,20 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 15,47 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 14,33 €/balenie

Oral-B náhradné hlavice Sensitive 2 ks

Čistiaca hlavica Oral-B Sensitive v tvare okvetného lístka bola navrhnutá zubnými lekármi. Má mäkké a mimoriadne tenké vlákna, ktoré sú šetrné k ďasnám a zároveň tvrdé bežné vlákna proti zubnému povlaku. V porovnaní s manuálnou zubnou kefkou odstraňuje mnohonásobne viac zubného povlaku a znižuje riziko zápalu ďasien. Vďaka jedinečnej kombinácii na konci zaoblených a mimoriadne tenkých vlákien je Sensitive ideálna pre osoby s citlivými zubami a ďasnami a pre všetkých, ktorí si chcú čistiť zuby dôkladne ale šetrne. Zubní lekári odporúčajú meniť hlavicu elektrickej zubnej kefky každé 3 až 4 mesiace. Náhradné hlavice Oral-B sú vyrobené z vlákien Indicator, ktoré zmenou farby signalizujú potrebnú výmenu.

Kľúčové vlastnosti náhradnej hlavice Oral-B Refills Sensitive

  • Odstraňuje mnohonásobne viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka
  • Znižuje zápaly ďasien v porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou
  • Navrhnutá v spolupráci so zubnými lekármi
  • Kompatibilná so všetkými rukoväťami elektrických zubných kefiek Oral-B (okrem Oral-B Sonic)
  • Obsah balenia: 2 hlavice
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Rotačná
Podľa radu Oral-B Advance Power, Oral-B Genius, Oral-B Pro, Oral-B Professional Power, Oral-B SmartSeries, Oral-B Stages Power Kids, Oral-B Triumph, Oral-B Trizone, Oral-B Vitality
Určenie Dospelých

Počet kusov

Počet kusov 2 ks
Kód:  ORAEK042
Produktové číslo:  4210201176534

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07