Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Oral-B náhradné hlavice 3D White 2 ks

4,8 114 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 10,90 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 9,80 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 9,07 €/balenie

Oral-B náhradné hlavice 3D White 2 ks

Náhradné čistiace hlavice Oral-B 3D White - balenie po 2 kusoch

 CZ_Oral-B_refills_kv.jpg

Popis výrobku

Čistiaca hlavica Oral-B 3D White je navrhnutá k šetrnému odstraňovaniu povrchových škvŕn. Má leštiacu vložku, inšpirovanú zubnými lekármi - pre prirodzene belšie zuby. Kompatibilný so všetkými oscilačno-rotačnými zubnými kefkami.

Product Features

     CZ_Oral-B-3D-White-2-Replacement-Brush-Heads_ra.jpg

    Návod na použitie

    Je kompatibilný so všetkými rotačnými elektrickými zubnými kefkami Oral-B.

    Choose best refill for your needs

     Choose best refill for your needs
    Čistiaca hlavica Oral-B Precision Clean odstráni viac zubného plaku ako bežný manuálna zubná kefka, pomáha udržiavať čistú ústnu dutinu a zdravé ďasná.Čistí dôkladnejšie ako bežná manuálna zubná kefka.Prenikne do ťažko dostupných miest.
    Čistiaca hlavica Oral-B Sensitive poskytuje obzvlášť šetrné čistenie, ktoré je ideálne pre citlivé zuby a ďasná.Šetrné čistenie zubov a ďasien.
    Čistiaca hlavica Oral-B Stages Kids má špeciálne menšie vlákna, ktoré poskytujú šetrné a extra jemné čistenie a je ideálna pre menšie detské zuby a detské ústa. Odporúča sa pre deti od 3 rokov.Šetrné čistenie zubov a ďasien.Dlhšie stredové vlákna odstraňujú povrchové škvrny na zuboch.
    Čistiaca hlavica Oral-B 3D White je navrhnutá k šetrnému odstraňovaniu povrchových škvŕn. Má leštiacu vložku inšpirovanú zubnými lekármi - pre prirodzene belšie zuby.Poskytuje vynikajúce výsledky leštenia zubov.Obklopí každý zub pre jeho dôkladné čistenie.Poskytuje pocit jemného čistenia.
    Čistiaca hlavica Oral-B Trizone má inovatívne trojzónovú technológiu pre dôkladné čistenie a odstraňuje zubný povlak lepšie ako bežná manuálna zubná kefka.Vynikajúce odstraňovanie zubného plaku. Trojzónová technológie pre dôkladné čistenie odstráni výrazne viac zubného plaku ako bežná manuálna zubná kefka.Trojzónová technológia čistenia:
    1) Pohyblivá vlákna Power Tip pre ťažko prístupné zadné zuby.
    2) Kratšie pevné vlákna pre dôkladné čistenie povrchu zubov.
    3) Dlhšie vlákna
    preniknú hlboko do priestorov medzi zubami.
    Vlákna Indicator ®: kefkovité hlavy majú vlákna Indicator, ktorá signalizujú potrebu výmeny kefkovitej hlavy.
    Čistiaca hlavica Oral-B Floss Action má vlákna MicroPulse, ktoré preniknú hlboko do medzizubných priestorov a odstránia zubný plak.Vlákna MicroPulse - preniknú hlboko do medzizubných priestorov a odstránia zubný plak.V porovnaní s kefkovou hlavou Oral-B Precision Clean poskytuje klinicky vynikajúce čistenie.
    Čistiaca hlavica Oral-B Ortho je ideálna pre čistenie zubov so strojčekom a starostlivosťou o ne.Špeciálne zastrihnuté ortodontická vlákna: Navrhnuté špeciálne na čistenie okolo ortodontických pomôcok, ako rovnátka.

    Vlastnosti a výhody

    • Zaisťuje skvelé leštenie zubov.

    Parametre a špecifikácia

    Typ

    Typ Rotačná
    Podľa radu všetky Oral-B
    Určenie Dospelých

    Počet kusov

    Počet kusov 2 ks
    Kód:  ZB050x6
    Produktové číslo:  4210201850441

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB07