Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Oral-B náhradná hlavica Cross Action 6 ks

4,7 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 23,09 €/ks
Pri kúpe 2 ks 22,03 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 20,99 €/ks

Oral-B náhradná hlavica Cross Action 6 ks

Oral-B Cross Action

SKOSENÉ VLÁKNA NÁHRADNEJ HLAVICE ORAL-B CROSS ACTION ZAISŤUJÚ PRECÍZNE ČISTENIE

Kefková hlavica Oral-B Cross Action má okrúhly dizajn inšpirovaný nástrojmi zubných lekárov, takže precízne vyčistí každý jednotlivý zub. CrissCross vlákna náhradnej hlavice Oral-B Cross Action sú skosené v uhle 16°, aby efektívne čistili a dosiahli hlboko do medzizubných priestorov, čím narúšajú zubný povlak a odstraňujú ho až o 100 % viac než bežná manuálna zubná kefka.

Výber správnej zubnej kefky môže mať zásadný vplyv na zdravie celej vašej ústnej dutiny. Oral-B, popredná svetová značka zubných kefiek, preto ponúka celý rad kefkových hláv, ktoré vyhovejú vašim špecifickým potrebám. Rozhodnite sa správne a vyberte si Oral-B, zubnými lekármi najpoužívanejšiu a najčastejšie odporúčanú značku zubných kefiek na svete.


Oral-B Cross Action

Vlákna náhradnej kefkovej hlavice, ktorej dizajn bol inšpirovaný profesionálnymi nástrojmi na čistenie zubov, obklopia každý jednotlivý zub. Elektricky poháňaný pohyb pomáha odstraňovať viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka.

Oral-B Cross Action

Zubní lekári odporúčajú vymieňať zubnú kefku každé 3 mesiace za novú. Náhradné hlavice k elektrickej kefke Oral-B majú vlákna Indicator, ktoré do polovice vyblednú hneď, keď je čas vymeniť kefkovú hlavicu za novú – na rozdiel od bežnej manuálnej zubnej kefky zostanú účinky čistenia stále špičkové.

Oral-B Cross Action

Oral-B ponúka rad elektrických zubných kefiek, medzi ktorými nájdete tú správnu pre svoje osobné potreby. Náhradné hlavice Oral-B sú kompatibilné so všetkými rukoväťami elektrických zubných kefiek Oral-B, s výnimkou zubnej kefky Oral-B Pulsonic.


ČASTÉ OTÁZKY


Ako často mám vymieňať náhradnú kefkovú hlavicu?

Zubní lekári odporúčajú vymieňať náhradnú kefkovú hlavicu každé 3 mesiace alebo skôr, ak sa vlákna roztiahnu alebo rozstrapkajú. Len čo sa vlákna opotrebujú, klesajú čistiace účinky.

Ako sa kefková hlavica Cross Action líši od ostatných kefkových hlavíc Oral-B?

Každá z kefkových hlavíc Oral-B sa zameriava na trochu iný spôsob čistenia zubov. Kefková hlavica Cross Action obsahuje presne skosené vlákna, ktoré narúšajú zubný povlak a odstraňujú ho viac než bežná manuálna zubná kefka. Kefková hlavica Precision Clean je určená na precízne čistenie a odstraňovanie väčšieho množstva zubného povlaku než dokáže bežná manuálna zubná kefka. Vlákna kefkovej hlavice TriZone sa pohybujú do strán, čím odstraňujú zubný povlak a umožňujú vám čistiť si zuby ako s bežnou manuálnou zubnou kefkou. Kefková hlavica Floss Action má vlákna MicroPulse, ktoré sa dostanú hlboko medzi zuby, kde odstraňujú zubný povlak (nenahrádza však čistenie zubnou niťou). Náhradná kefková hlavica 3D White obsahuje leštiacu vložku inšpirovanú nástrojmi zubných lekárov a odstraňuje škvrny z povrchu zubov. Kefková hlavica Sensitive zaisťuje šetrné, no napriek tomu účinné čistenie.

Ktoré rukoväte zubných kefiek sú kompatibilné s kefkovou hlavicou Cross Action?

Kefkovú hlavicu Cross Action je možné používať s elektrickými zubnými kefkami Oral-B Triumph, Oral-B SmartSeries, Oral-B PRO, Oral-B Vitality (s výnimkou Vitality Sonic) a Oral-B Pro-Health Power.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Rotačná
Podľa radu Oral-B Advance Power, Oral-B Genius, Oral-B Pro, Oral-B Professional Power, Oral-B SmartSeries, Oral-B Stages Power Kids, Oral-B Triumph, Oral-B Vitality
Určenie Dospelých

Počet kusov

Počet kusov 6 ks
Kód:  ORANH735
Produktové číslo:  4210201162735

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03