Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Oral-B Kids S Dizajnom od Brauna

4,7 97 hodnotení

Oral-B Kids S Dizajnom od Brauna

Oral-B Kids

Oral-B Kids so špeciálne jemným režimom čistenia

Zubná kefka Oral-B Kids so špeciálnym jemným režimom čistenia, ktorý je vhodný pre deti, šetrne vyčistí detské zuby. Jej okrúhla kefková hlava má navyše extra mäkké vlákna ohľaduplné k citlivým ďasnám.

Oral-B Kids

Ozdobte si rukoväť kefky Oral-B Kids samolepkami

Zubná kefka Oral-B Kids sa dodáva so štyrmi Disney samolepkami, ktoré sa nalepia dookola rukoväti, takže si vaše dieťa kefku obľúbi.

Oral-B Kids

Zubnými lekármi najodporúčanejšia značka zubných kefiek*

Oral-B je zubnými lekármi najodporúčanejšia značka zubných kefiek na svete. Všetky zubné kefky Oral-B sú navrhnuté v spolupráci so zubnými lekármi, aby pre deti zabezpečovali ohľaduplné a efektívne čistenie v každom veku a v každom období ich vývoja.

*na základe celosvetovej reprezentatívnej vzorky zubných lekárov v prieskumoch, ktoré boli vykonávané pre spoločnosť P & G od októbra 2016 do mája 2018

Oral B Kids

Elektrická kefka na zuby Oral-B Kids má extra mäkké vlákna

Aby hlava elektrickej kefky na zuby Oral-B Kids zaručovala šetrné čistenie a špičkovú čistotu**, má extra mäkké vlákna navrhnuté pre malé ústa a jemné k ďasnám.

**v porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou


Oral B Kids

Aplikácia Disney Magic Timer motivuje k správnemu čisteniu

S bezplatnou aplikáciou Disney Magic Timer od Oral-B si 90 % detí čistí zuby dlhšie. Čistenie sa stáva super zábavou, pretože potom čo si deti čistia zuby 2 minúty, ako odporúčajú zubní lekári, získavajú virtuálne samolepky svojich obľúbených Disney postavičiek. Na stiahnutie zadarmo v Apple Store a na Google Play.

Oral-B Kids

Kefka Oral-B Kids so vstavaným dvojminútovým časovačom

Zubná kefka Oral-B Kids má vstavaný časovač, takže si deti čistia zuby 2 minúty, ako odporúčajú zubní lekári, čo im na celý život pomôže získať dobré návyky v ústnej hygiene.



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Typ Oscilačná
Určenie Pre deti
Počet pohybov/min 7 600 pohybov za minútu
Počet režimov 1
Mobilná aplikácia Áno

Funkcie

Funkcie Časovač

Podľa radu

Rad Oral B pre deti

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení 1 ks
Počet nabíjacích rukovätí 1 ks
Kód:  ORAZK298
Produktové číslo:  4210201384298

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07