Obnoviť stránku

Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz magnetické zubné kefky

4,8 185 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
439,90 €

Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz magnetické zubné kefky

Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz s revolučnou magnetickou iO technológiou

 Oral-B prichádza s novinkou elektrických zubných kefiek, s revolučnou magnetickou iO technológiou. Elektrická kefka Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz je vhodná na citlivé zuby a ďasná. Vďaka novému typu kefky získava čistenie zubov úplne nový smer a úroveň.

Jemná energia mikrovibrujúcich vlákien

Elektrická zubná kefka Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz si vás na prvý pohľad získa svojím elegantným vyhotovením, ktoré kombinuje eleganciu a pekný dizajn. Vyskúšajte doteraz najlepšie čistenie od Oral-B, ktoré zanechá váš chrup krásne čistý. Systém magnetického pohonu iO prenáša čistiacu energiu jemných mikrovibrácií na konce vlákien, vďaka čomu oveľa lepšie kĺžu od zuba k zubu a čistenie je tak naozaj veľmi príjemné a zároveň účinné.

Profesionálna čistota s kefkou Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz

Súčasťou elektrickej kefky Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz je inteligentný senzor tlaku, ktorý chráni ďasná a signalizuje, či si vaše zuby čistíte správne. Kefka odstraňuje až o 100 % viac zubného povlaku. Výsledkom sú zdravšie ďasná už za 1 týždeň.

Ikonická okrúhla kefková hlava s jemnými mikrovibráciami

Zubná kefka Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz kombinuje ikonickú okrúhlu kefkovú hlavu Oral-B s unikátnymi jemnými mikrovibráciami.Vďaka tomu dosiahne o 100 % zdravšie ďasná, oproti bežnej kefke, už za jeden týždeň.

Elektrická zubná kefka Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz s funkciou 3D mapovania zubov

Medzi hlavné prednosti elektrickej zubnej kefky Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz bezpochyby patrí špeciálna funkcia 3D mapovania zubov s umelou inteligenciou, ktorá sleduje ako si čistíte vaše zuby. Monitoruje predné, horné aj zadné plochy zubov. Následne vás povedie tak, aby čistenie bolo čo najviac dôkladné a účinné.

Praktický senzor tlaku kefky Oral-B

Elektrická kefka Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz má inteligentný senzor tlaku s farebnou signalizáciou. Indikátory informujú, či na zuby tlačíte príliš, málo, alebo správne. Budete tak mať istotu, že vaše zuby dostanú tú najlepšiu možnú starostlivosť.

Elektrická kefka Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz s interaktívnym displejom OLED

Súčasťou elektrickej zubnej kefky Oral-B iO 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz je interaktívny farebný displej OLED, ktorý vám zobrazuje dôležité informácie. Na displeji nájdete režimy čistenia a pripomienku na výmenu kefkovej hlavy. Kefka vás na displeji poteší milým pozdravom a úsmevom, ak si dobre vyčistíte zuby.

Sedem inteligentných režimov na perfektné čistenie

Na kefke Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz si môžete vybrať jeden zo siedmich inteligentných režimov:na každodenné čistenie, jemný, starostlivosť o ďasná, intenzívne čistenie, bieliaci, super jemný, čistenie jazyka.

Umelá inteligencia dokáže rozpoznať 16 rôznych povrchov zubov

Elektrická kefka Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz s umelou inteligenciou dokáže rozpoznať v ústnej dutine 16 rôznych povrchov zubov. V aplikácii vás následne vedie k tomu, aby čistenie bolo dôkladné. Spolu s kefkou vám bude dodaná aj magnetická rýchlonabíjačka na nabitie za 3 hodiny.

Elektrická zubná kefka Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz s praktickým cestovným puzdrom

Elektrickú zubnú kefku Oral-B iO Series 9 Duo Black Onyx & Rose Quartz si môžete uložiť v praktickom cestovnom puzdre Power2Go, ktoré rovno kefku nabíja pri cestovaní.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Magnetická iO
Určenie Pre dospelých
Počet režimov 7
Mobilná aplikácia Áno

Funkcie

Funkcie Bluetooth, Časovač, Tlakový senzor, 3D čistenie, Interaktívny displej, 3D mapovanie, SMART funkcie

Podľa radu

Rad Oral-B iO

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení 2 ks
Počet nabíjacích rukovätí 2 ks

Ocenenia

Ocenenia dTest, ČSK
Kód:  ORBZK574
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4210201411574

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17