Obnoviť stránku

Oral-B Genius X Rose Gold s umelou inteligenciou

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oral-B Genius X Rose Gold s umelou inteligenciou

Bieli zuby už od 1. dňa

Čistiaca hlavica 3DWhite má leštiacu vložku, ktorá pomáha odstraňovať povrchové škvrny, takže vaše zuby budú belšie už od 1. dňa. V aplikácii Oral-B si tiež môžete nastaviť program bielenie, ktorý vám pomôže zlepšiť návyky v ústnej hygiene.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Funkcia detekcie polohy

Pokroková technológia detekcie polohy elektrickej zubnej kefky Genius X 20000N umožňuje VIDIEŤ, kde si čistíte zuby, a následne UPRAVIŤ svoju techniku čistenia, aby ste nikdy žiadne miesto nevynechali. Vždy tak budete VEDIEŤ, že máte špičkovo čistú ústnu dutinu. Zabudovaný 2-minútový časovač vám pomôže čistiť si zuby tú správnu dobu. Upozorní po vyčistení každej zóny ústnej dutiny.



Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Inteligentná zubná kefka

Elektrická zubná kefka Oral-B Genius X 20000N s technológiou Bluetooth zaisťuje prostredníctvom svojich programov sústredenú starostlivosť a dáva pokyny, ktoré môže upravovať váš zubný lekár. Stiahnite si do smartfónu aplikáciu Oral-B a použite technológiu Bluetooth, ktorá vám umožní získavať pri čistení spätnú väzbu v reálnom čase a zlepšovať si návyky.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Dokonalé čistenie

Zdokonaľte si čistenie zubov s multifunkčným indikátorom SmartRing. Pri čistení je viditeľný z každého uhla a umožňuje pohodlne vidieť spätnú väzbu senzora tlaku, časovača a pripojenie cez Bluetooth. Prostredníctvom Oral-B aplikácie v smartfóne možno tiež naprogramovať jednu z 12 možných farieb, ktorú chcete, aby používal.




Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Rotačná
Určenie Pre dospelých
Počet pohybov/min 48 000 pohybov za minútu
Počet režimov 6
Mobilná aplikácia Áno

Funkcie

Funkcie Bluetooth, Časovač, Tlakový senzor, Indikátor batérie, 3D čistenie

Podľa radu

Rad Oral B Genius

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení 0 ks
Počet nabíjacích rukovätí 1 ks
Kód:  GEXEK989
Produktové číslo:  4210201248989

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12