Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action + bonus rukoväť

4,8 79 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action + bonus rukoväť

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Čistiace hlavice Oral-B do elektrických zubných kefiek majú dizajn inšpirovaný profesionálnymi nástrojmi na čistenie zubov, ktorý obklopí každý jednotlivý zub. Vďaka dynamickej 3D technológii čistenia sa hlava elektrickej zubnej kefky pri svojich osciláciách, rotáciách a pulzáciách prispôsobuje zubom a narušuje a odstraňuje až o 100 % viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Čistiaca hlavica 3DWhite má leštiacu vložku, ktorá pomáha odstraňovať povrchové škvrny, takže vaše zuby budú belšie už od 1. dňa. V aplikácii Oral-B si tiež môžete nastaviť program bielenia, ktorý vám pomôže zlepšiť návyky v ústnej hygiene.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Udržiavanie zdravých ďasien je dôležitou súčasťou správnej ústnej hygieny. Trojitý senzor tlaku pomáha chrániť ďasná pred nadmerným tlakom. Indikátor SmartRing sa rozsvieti a spomalí a následne zastaví pulzácie, ak budete pri čistení príliš tlačiť. Rukoväť zubnej kefky je tiež možné nastaviť na jemný režim Sensitive.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Pokroková technológia detekcie polohy elektrickej zubnej kefky Genius 8900 umožňuje VIDIEŤ, kde si čistíte zuby, a následne UPRAVIŤ svoju techniku čistenia, aby ste nikdy žiadne miesto nevynechali. Vždy tak budete VEDIEŤ, že máte špičkovo čistú ústnu dutinu. Zabudovaný 2-minútový časovač vám pomôže čistiť si zuby v tú správnu dobu. Upozorní po vyčistení každej zóny ústnej dutiny.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Elektrická zubná kefka Oral-B Genius 8900 s technológiou bluetooth zabezpečuje prostredníctvom svojich programov sústredenú starostlivosť a dáva pokyny, ktoré môže upravovať váš zubný lekár. Stiahnite si do smartfónu aplikáciu Oral-B a použite technológiu bluetooth, ktorá vám umožní získavať pri čistení spätnú väzbu v reálnom čase a zlepšovať si svoje návyky.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Zdokonaľte si čistenie zubov s multifunkčným indikátorom SmartRing. Pri čistení je viditeľný z každého uhla a umožňuje pohodlne vidieť spätnú väzbu senzora tlaku, časovača a pripojenie cez bluetooth. Prostredníctvom Oral-B aplikácie v smartfóne je tiež možné naprogramovať jednu z 12 možných farieb, ktorú chcete, aby používal.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Zubná kefka Oral-B Genius 8900 obsahuje modernú lítium-iónovú batériu, ktorá bola vyvinutá tak, aby sa bleskovo nabíjala a zároveň bez nabitia zaisťovala dlhotrvajúce konzistentné a efektívne čistenie.

 Oral-B Genius PRO 8900 Cross Action

Objavte novú úroveň inovácie v starostlivosti o ústnu dutinu, ktorú vám prináša Oral-B, svetový líder v kategórii zubných kefiek. Každá elektrická zubná kefka zaisťuje v porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou klinicky overenú čistotu ústnej dutiny. Nájdite si svoju dokonalú elektrickú zubnú kefku od Oral-B, zubnými lekármi nejpoužívanejšiu a nejdoporučovanejšiu značku zubných kefiek na svete.


POZRITE SI NAŠE VIDEÁ



TABUĽKA ZHODY

Oral-B
pre 5000
Oral-B
GENIUS 8900 Duo Handle
Oral-B
GENIUS 9000
Čistiace hlavice v balení334
Časovač Pre
Vizuálny senzor tlaku
Indikátor SmartRing
Technológia bluetooth
Štandardné cestovné puzdro
Prémiové cestovné puzdro
Inteligentné cestovné puzdro s extra USB portom
3D technológia3D3D3D
Ostatné- Režim čistenia Daily Clean (čistiace)
- Starostlivosť o ďasná
- Režim čistenia Sensitive (jemný)
- Režim čistenia Whitening (bieliace)
- Režim čistenia Daily Clean (čistiace)
- Starostlivosť o ďasná
- Režim čistenia Sensitive (jemný)
- Režim čistenia Whitening (bieliace)
- Režim čistenia Deep Clean (hĺbkový)
- Režim čistenia Daily Clean (čistiace)
- Starostlivosť o ďasná
- Režim čistenia Sensitive (jemný)
- Režim čistenia Whitening (bieliace)
- Režim čistenia Deep Clean (hĺbkový)
- Režim čistenia jazyka

ČASTÉ OTÁZKY

ČASTÉ OTÁZKY

Aké má výhody možnosť nastaviť rôzne režimy čistenia a ako sa od seba tieto režimy líšia? ?

Elektrická zubná kefka Oral-B Genius 8900 má tieto režimy čistenia: čistiaci Daily Clean, režim starostlivosti o ďasná, jemný Sensitive, bieliaci Whitening a hĺbkový Pro-Clean. Čistiaci režim Daily Clean používa 3D technológiu čistenia pre základnú každodennú čistotu ústnej dutiny. Režim starostlivosti o ďasná šetrne masíruje a stimuluje ďasná. Jemný režim Sensitive používa nižšiu rýchlosť, takže čistí zuby a ďasná šetrne. Bieliaci režim Whitening strieda rýchlosti, čím šetrne leští zuby a odstraňuje z nich povrchové škvrny. Režim Pro-Clean zaisťuje prostredníctvom rýchlejšieho 3Dpohybu intenzívny pocit čistoty.

Čo je detekcia polohy a aké má jej používanie výhody?

Pri používaní elektrickej zubnej kefky Genius 8900 odomyká detekcia polohy pokročilé funkcie v programe Oral-B na smartfóne, ako je napr. Sledovanie vlastného pokroku, osobné štatistiky, herný režim a motivačné odmeny, ktoré pomáhajú dodržiavať správnu techniku. To všetko vám pomôže čistiť si zuby tak, ako to odporúča zubný lekár a nikdy žiadnu oblasť nevynechať.

Ktoré náhradné čistiace hlavice možno na rukoväti zubnej kefky používať?

S elektrickou zubnou kefkou Oral-B Genius 8900 je možné používať tieto čistiace hlavice: CrossAction, TRIZONE, Floss Action, 3DWhite, Precision Clean, Sensitive, Dual Clean, Power Tip a Ortho.

Aké má výhody prémiové cestovné puzdro?

Prémiové cestovné puzdro na elektrickú zubnú kefku Genius 8900 má robustnú odolnú štruktúru a je možné ho skladovať vo vertikálnej aj horizontálnej polohe. Vnútri puzdra je tiež držiak na smartfón, ktorý umožňuje telefón pri používaní aplikácie Oral-B optimálne upevniť. Vďaka puzdru si budete môcť čistiť zuby rovnako komfortne na cestách, ako by ste boli doma.

Ako dlho vydrží lítium-iónová batéria elektrickej zubnej kefky Oral-B Genius 8900 nabitá?

Plne nabitá zubná kefka Oral-B Genius 8900 s technológiou bluetooth vydrží pri pravidelnom používaní až 12 dní. Špičková lítium-iónová batéria zaisťuje bez nabitia dlhotrvajúce konzistentné a účinné čistenie a displej presne zobrazuje, kedy je nutné batériu znovu nabiť. Aby si akumulátorová batéria zachovala maximálnu kapacitu, rukoväť medzi jednotlivými umývaniami nenabíjajte a používajte ju, až kým sa batéria úplne nevybije. Tento postup opakujte aspoň každých 6 mesiacov.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Rotačná
Určenie Pre dospelých
Počet pohybov/min 8 800 pohybov za minútu
Počet režimov 5
Mobilná aplikácia Áno

Funkcie

Funkcie Bluetooth, Časovač, Tlakový senzor, 3D čistenie

Podľa radu

Rad Oral B Genius

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení 2 ks
Počet nabíjacích rukovätí 2 ks
Kód:  ORAEK026
Produktové číslo:  4210201159742

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06