Obnoviť stránku

Oral-B Genius 9300 Rose Gold

4,5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oral-B Genius 9300 Rose Gold

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

3D technológia čistenia alebo sonická technológia?

Vyberať môžete z dvoch hlavných typov technológií elektrických zubných kefiek: 3D technológia čistenia alebo sonická technológia. Pre výber zubnej kefky, ktorý bude najlepšie zodpovedať vaším potrebám, je pochopiť rozdiel medzi týmito technológiami dôležitý. Pre 3D technológiu čistenia hovoria nasledujúce fakty:

  • Odstraňuje o 22 % viac zubného povlaku
  • Odstraňuje o 33 % viac zubného povlaku v ťažko dostupných miestach
  • O 32 % úspešnejšie zlepšuje zdravie ďasien

Hoci obidve technológie vyčistia zuby lepšie ako manuálna zubná kefka, sonická technológia len vibruje a čistiaca hlavica sa pohybuje oveľa menej, než by ste čakali. Elektrické zubné kefky Oral-B majú unikátnu 3D technológiu čistenia, ktorá pulzáciami narušuje zubný povlak a rotáciami ho potom odstraňuje. 3D technológia čistenia odstraňuje viac zubného povlaku, znižuje riziko zápalu ďasien a celkovo zlepšuje zdravie ústnej dutiny.


Okrúhla čistiaca hlavica

Okrúhla čistiaca hlavica

Čistiace hlavice Oral-B do elektrických zubných kefiek majú dizajn inšpirovaný profesionálnymi nástrojmi na čistenie zubov, ktorý obklopí každý jednotlivý zub. Vďaka dynamickej 3D technológii čistenia sa hlava elektrickej zubnej kefky pri svojich osciláciách, rotáciách a pulzácii prispôsobuje zubom a narušuje a odstraňuje až o 100 % viac zubného povlaku ako ručná zubná kefka.

Funkcia detekcie polohy

Detekcia polohy čistenia zubov

Pokroková technológia detekcie polohy elektrickej zubnej kefky Genius 9300 umožňuje vidieť, kde si čistíte zuby a následne upraviť techniku čistenia, aby ste nikdy žiadne miesto nevynechali. Vždy tak budete vedieť, že máte čistú ústnu dutinu. Zabudovaný 2-minútový časovač vám pomôže čistiť si zuby v správnej, lekármi odporúčanej dĺžke.

Senzor tlaku pre zdravé ďasná

Senzor tlaku pre zdravé ďasná

Udržiavanie zdravých ďasien je dôležitou súčasťou správnej ústnej hygieny. Trojitý senzor pomáha chrániť ďasná pred nadmerným tlakom. Indikátor SmartRing sa rozsvieti a spomalí a následne zastaví pulzácie, keď budete pri čistení príliš tlačiť. Rukoväť zubnej kefky možno tiež nastaviť na jemný režim Sensitive.

Bieli zuby od 1. dňa

Oral B Genius 9300 bieli zuby od 1. dňa

Čistiaca hlavica 3DWhite má leštiacu vložku, ktorá pomáha odstraňovať povrchové škvrny, takže vaše zuby budú belšie už od 1. dňa. V aplikácii Oral-B si tiež môžete nastaviť program bielenie, ktorý vám pomôže zlepšiť návyky v ústnej hygiene.



Inteligentná zubná kefka

Inteligentné aplikácie Oral-B

Elektrická zubná kefka Oral-B Genius 9300 s technológiou Bluetooth zaisťuje prostredníctvom svojich programov sústredenú starostlivosť a dáva pokyny, ktoré môže upravovať váš zubný lekár. Stiahnite si do smartfónu aplikáciu Oral-B a použite technológiu Bluetooth, ktorá vám umožní získavať pri čistení spätnú väzbu v reálnom čase a zlepšovať si návyky.

Nastaviteľný indikátor

Nastaviteľný indikátor

Zdokonaľte si čistenie zubov s multifunkčným indikátorom SmartRing. Pri čistení je viditeľný z každého uhla a umožňuje pohodlne vidieť spätnú väzbu senzora tlaku, časovača a pripojenie cez Bluetooth. Prostredníctvom Oral-B aplikácie v smartfóne možno tiež naprogramovať jednu z 12 možných farieb, ktorú chcete, aby používal.


Obsah balenia:

Ružovozlatá rukoväť
4 čistiace hlavice
Lítium-iónová batéria
Držiak na nteligentný telefón
Kozmetická taška


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Rotačná
Počet pohybov/min 40 000 pohybov za minútu
Počet režimov 6
Mobilná aplikácia Áno

Funkcie

Funkcie Bluetooth, Časovač, Tlakový senzor, Indikátor batérie, 3D čistenie

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení 4 ks
Počet nabíjacích rukovätí 1 ks
Kód:  EAT2071
Produktové číslo:  4210201174899
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02