Obnoviť stránku

Oral-B Oxyjet ED 17-4

4,8 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

Oral-B Oxyjet ED 17-4

Náhradný tryskový nadstavec pre zubné kefky Oral s ústnymi sprchami. Priamo na hlavici si môžete nastaviť, či chcete rotačný alebo tenký prúd vody. Ústna sprcha Oral-B OxyJet používa technológiu mikrobubliniek, ktoré si poradia s baktériami zubného povlaku. Zmiešava vzduch s vodou a vytvára tak milióny mikrobubliniek. Pri používaní so zubnou kefkou významne znižuje krvácavosť ďasien a prítomnosť baktérií, ktoré spôsobujú ochorenia ďasien.

Pomáha vytvoriť mikrobublinky a zamerať ich na baktérie zubného povlaku. Kompatibilný so všetkými ústnymi sprchami aj ústnymi centrami Oral-B. Tento skvelý nadstavec napomôže k dôkladnému vyčisteniu zubov. Farebné krúžky na každom nadstavci umožnia ľahké rozoznanie majiteľa.


Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Oral B MD 15–20/OC 15–20
Obsah balenia:
4 trysky Oral-B OxyJet

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Pre dospelých

Typ

Typ Ústna sprcha
Podľa radu Oral-B Professional Care Oxyjet
Určenie Dospelých

Počet kusov

Počet kusov 4 ks
Kód:  ZB051a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4210201746225
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03