Obnoviť stránku

Oral-B náhradné hlavice Precision clean 4 ks

4,7 219 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 14,90 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 11,77 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 10,73 €/balenie

Oral-B náhradné hlavice Precision clean 4 ks

Náhradné čistiace hlavice Oral-B Precision Clean - balenie 4 + 1 zdarma * * na základe odporúčanej maloobchodnej ceny 4kusového balenie kartáčkových hláv Oral-B Precision Clean

CZ_Oral-B_refills_kv.jpg

Popis výrobku

Čistiaca hlavica Oral-B Precision Clean odstráni viac zubného povlaku než bežná manuálna zubná kefka, pomáha udržiavať čistú ústnu dutinu a zdravé ďasná. Niet divu, že to je naša najpredávanejšia čistiaca hlavica. Kompatibilná so všetkými oscilačno-rotačnými zubnými kefkami.

Product Features

    CZ_Oral-B-Precision-Clean-4 + 1-Replacement-Brush-Heads_ra.jpg

    Návod na použitie

    Je kompatibilná so všetkými rotačnými elektrickými zubnými kefkami Oral-B.

    Choose best refill for your needs

    Choose best refill for your needs
    Čistiaca hlavica Oral-B Precision Clean odstráni viac zubného povlaku než bežná manuálna zubná kefka, pomáha udržiavať čistú ústnu dutinu a zdravé ďasná.Čistí dôkladnejšie ako bežná manuálna zubná kefka.Prenikne do ťažko dostupných miest.
    Čistiaca hlavica Oral-B Sensitive poskytuje obzvlášť šetrné čistenie, ktoré je ideálne pre citlivé zuby a ďasná.Šetrné čistenie zubov a ďasien.
    Čistiaca hlavica Oral-B Stages Kids má špeciálne menšie vlákna, ktoré poskytujú šetrné a extra jemné čistenie a je ideálna na menšie detské zuby a detské ústa. Odporúča sa pre deti od 3 rokov.Šetrné čistenie zubov a ďasien.Dlhšie stredové vlákna odstraňujú povrchové škvrny na zuboch.
    Čistiaca hlavica Oral-B 3D White je navrhnutá k šetrnému odstraňovaniu povrchových škvŕn. Má leštiacu vložku inšpirovanú zubnými lekármi - pre prirodzene belšie zuby.Poskytuje vynikajúce výsledky leštenia zubov.Obklopí každý zub na jeho dôkladné čistenie.Poskytuje pocit jemného čistenia.
    Čistiaca hlavica Oral-B TRIZONE má inovatívnu trojzónovú technológiu na dôkladné čistenie a odstraňuje zubný povlak lepšie ako bežná manuálna zubná kefka.Vynikajúce odstraňovanie zubného povlaku. Trojzónová technológia na dôkladné čistenie odstráni výrazne viac zubného povlaku než bežná manuálna zubná kefka.Trojzónová technológi čistenia:
    1) Pohyblivé vlákna Power Tip na ťažko prístupné zadné zuby.
    2) Kratšie pevné vlákna na dôkladné čistenie povrchu zubov.
    3) Dlhšie vlákna
    preniknú hlboko do priestorov medzi zubami.
    Vlákna Indicator: čistiace hlavice majú vlákna Indicator, ktoré signalizujú potrebu výmeny čistiacej hlavice.
    Čistiaca hlavica Oral-B Floss Action má vlákna MicroPulse, ktoré preniknú hlboko do medzizubných priestorov a odstránia zubný povlak.Vlákna MicroPulse - preniknú hlboko do medzizubných priestorov a odstránia zubný povlak.V porovnaní s čistiacou hlavou Oral-B Precision Clean poskytuje klinicky vynikajúce čistenie.
    Čistiaca hlavica Oral-B Ortho je ideálna na čistenie zubov so strojčekom a starostlivosť o ne.Špeciálne zastrihnuté ortodontické vlákna: Navrhnutá špeciálne na čistenie okolo ortodontických pomôcok, ako rovnátka.

    Vlastnosti a výhody

    • Čistí dôkladnejšie ako bežná manuálna zubná kefka.

    Parametre a špecifikácia

    Typ

    Typ Rotačná
    Podľa radu Oral-B Advance Power, Oral-B Genius, Oral-B Pro, Oral-B SmartSeries, Oral-B Stages Power Kids, Oral-B Triumph, Oral-B Trizone, Oral-B Vitality
    Určenie Dospelých

    Počet kusov

    Počet kusov 4 ks
    Kód:  ZB050x4
    Produktové číslo:  4210201757771

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB19