Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

OPTY 70S

4,4 55 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,50 €

OPTY 70S

Opty, USB LEDkový pásik farebný s integrovaným ovládačom na univerzálne použitie: podsvietenie TV alebo monitora, osvetlenie dosky stola, barového pultu, minibaru, postele, najrôznejších vnútorných alebo vonkajších priestorov. Farebná škála osvetlenia umožňuje nastaviť si zodpovedajúce farebné pozadie presne podľa vašej nálady. 

Kľúčové vlastnosti: zmierňuje kontrast medzi žiariacou obrazovkou a tmavým okolím miestnosti - opticky rozširuje zobrazovanú plochu a výrazne zvyšuje komfort pri sledovaní monitora/TV - pohodlné zapínanie a vypínanie súčasne s TV/monitorom - znižuje únavu očí, zvyšuje divácky zážitok - ponúka pestré možnosti prispôsobenia podsvietenia: 16 farieb, 5 variánt bielej, 5 úrovní jasu - prachotesný, vodovzdorný - vhodné na najrôznejšie použitie vonku aj vnútri - jednoduchá inštalácia, dlhá životnosť.

 Špecifikácia: dĺžka LEDkového pásu 70 cm (možno jednoducho skrátiť) - 21 diód RGB 5050, 16 farieb, 5 variantov bielej, 5 úrovní jasu - napájanie priamo z USB v monitore/TV/PC/ sieťového adaptéra (5 V) - dlhá životnosť (30 tisíc hodín) - samolepiace pripevnenie (pásik 3 M) - vodovzdorné a prachotesné - jednoduchá inštalácia

Parametre a špecifikácia

Typ a určenie

Typ svetla LED pásik
Určenie Vnútorné

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Nastavenie farby svetla (RGB), Samolepiace, Vodoodolné

Zdroj svetla

Zdroj svetla Integrovaný LED

Svetlo

Svetelný tok 302 lm

Napätie a príkon

Vstupné napätie 5 V
Príkon 5 W

Napájanie

Napájanie USB

Energetický štítok

Životnosť 30 000 h

Dĺžka

Dĺžka 70 cm

Počet LED

Počet LED 21

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  OPT001k2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OPTY 70S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04