Obnoviť stránku

Optoma W350

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Optoma W350

Ľahký a prenosný

Vytvorte si žiarivo jasnú prezentáciu počas ktorejkoľvek dennej doby. Projektor Optoma W350 je navrhnutý pre konferenčné miestnosti a učebne a pýši sa dlhou životnosťou lampy a energeticky úspornými vlastnosťami, ktoré znižujú celkové náklady na prevádzku projektora. Projektor je vybavený vstavaným výkonným 10 W reproduktorom a sieťovým rozhraním. Nízka váha projektora ho umožňuje jednoducho nainštalovať alebo vziať na cesty v praktickej taške.


Vynikajúci obraz

S projektorom Optoma W350 získate ideálny nástroj na zobrazovanie vašich prezentácií. Vysoký kontrast 18 000:1 zaručí, že text bude vždy krásne čitateľný a technológia BrilliantColor sa postará o perfektnú reprodukciu prirodzených a živých farieb premietaných obrázkov. Optoma navyše garantuje stálosť farieb minimálne päť rokov pri bežnej prevádzke.


Vysoký dynamický kontrast

Pridá väčšiu hĺbku obrazu vďaka vysokému kontrastnému pomeru 18 000:1. Jasnejšia biela a hlboká čierna vytvoria nielen živé a dynamické scény, ale aj drobný text v prezentáciách bude jasnejší a čitateľnejší. Projektor je ideálny pre grafické a výučbové aplikácie.


Výhody novej technológie

Projektory s patentovanou DLP technológiou oproti konkurenčným produktom neobsahujú vzduchový filter, ktorý sa musí meniť a čistiť. Výsledný digitálny obraz je v tomto prípade premietaný pomocou špeciálneho čipu so sústavou mikrozrkadiel. Na všestranné využitie ponúka projektor konektory USB, HDMI, VGA, ale aj RS232, audio vstup/výstup a RJ45. Súčasťou balenia je aj diaľkový ovládač s praktickým laserom.


Výnimočne úsporný

Projektor využíva špeciálnu lampu so zníženou spotrebou s implementovanou technológiou Eco+, ktorá ušetrí až 70 % energie a navyše sa priaznivo predlžuje životnosť lampy až na 8 000 hodín. O ďalšiu úsporu sa postará funkcia Auto Power Off, ktorá projektor automaticky vypne v prípade jeho nečinnosti.


Pokročilá 3D technológia

Optoma projektory sú schopné zobrazovať 3D obsah v plnom rozlíšení a v rôznych formátoch z takmer ľubovoľného 3D zdroja vrátane 3D Blu-ray prehrávače, 3D vysielanie digitálnej televízie a herných konzol. Podpora 144 Hz rýchlej obnovovacej frekvencie poskytuje ostrý a plynulý obraz bez blikania a ghosting efektu v natívnom rozlíšení.


Režim 24/7

Optoma projektor s DLP technológiou uspokojí požiadavky zákazníkov požadujúcich najvyššiu kvalitu a je tak vhodný na náročné inštalácie. Projektor môže byť zapnutý 24 hodín denne, 7 dní v týždni, počas dlhšej doby, na rozdiel od mnohých konkurenčných projektorov. Na túto vlastnosť poskytuje Optoma oficiálnu garanciu.


5 rokov záruka Optoma

Projektor Optoma bude po mnohých rokoch používania poskytovať úplne rovnako kvalitné farebné podanie ako v deň, keď ste si ho kúpili. Na toto poskytuje Optoma oficiálnu záruku 5 rokov - a to vrátane záruky na DMD čip.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie 1280 × 800 px
Kontrast 18 000:1

Projekčná plocha

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Životnosť 3 921,57 h (163,4 d)
Životnosť lampy v ECO 7 843,14 h (326,8 d)
Výkon lampy 210 W
Hlučnosť 29 dB
Maximálna spotreba 249 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie RJ-45 (LAN), Slúchadlový výstup, Audio vstup

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný, S-Video
Ostatné vstupy/výstupy LAN, Audio jack výstup, Audio jack vstup

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl

Rozmery

Šírka 31,5 cm
Výška 10,2 cm
Hĺbka 22,4 cm
Hmotnosť 2,57 kg
Kód:  WY002t8
Produktové číslo:  95.70201GC1E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04