Obnoviť stránku

Optoma W319USTi

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Optoma W319USTi

Široký rozhľad

Tento výkonný širokouhlý projektor zaujme predovšetkým svojimi malými rozmermi a nízkou hmotnosťou, vďaka ktorej ho môžete ľahko prenášať. Pokročilá optika vykúzli obraz s uhlopriečkou okolo 2 metrov pri cca polmetrovej vzdialenosti od projekčnej plochy, čo značne znižuje priestorové nároky a preto sa projektor uplatní predovšetkým v školstve alebo v menších firmách, kde ponúkne okrem čistého obrazu a výbornej viditeľnosti aj možnosť prehrávania zvuku prostredníctvom vstavaného 16 W reproduktora.


Vynikajúci obraz

S projektorom OptomaW319USTi získate ideálny nástroj pre vaše prezentácie. Vysoká hodnota svietivosti 3 300 ANSI zaručí výnimočnú viditeľnosť aj v nezatemnenej miestnosti a vďaka vysokému kontrastu  18 000 : 1 bude text vždy krásne čitateľný.Technológia BrilliantColor sa postará o perfektnú reprodukciu prirodzených a živých farieb pri premietaných obrázkoch. Optoma navyše garantuje stálosť farieb minimálne päť rokov pri bežnej prevádzke.


Výhody novej technológie

Projektory s patentovanou DLP technológiou oproti konkurenčným produktom neobsahujú vzduchový filter, ktorý sa musí meniť a čistiť. Výsledný digitálny obraz je v tomto prípade premietaný pomocou špeciálneho čipu so sústavou mikro zrkadiel. Na všestranné využitie ponúka projektor širokú škálu konektorov ako napríklad USB, HDMI, VGA, ale aj audio vstup/výstup či RJ45. A súčasťou balenia je aj diaľkový ovládač s praktickým laserom.


Výnimočne úsporný

Projektor využíva špeciálne lampy so zníženou spotrebou, ktoré ušetria až 70 % energie a navyše sa priaznivo predlžuje ich životnosť až na 6 500 hodín. O ďalšiu úsporu sa postará funkcia Auto Power Off, ktorá projektor automaticky vypne v prípade jeho nečinnosti.


Pokročilá 3D technológia

Tento projektor podporuje technológiu Full 3D, ktorá zabezpečí každému oku obraz v plnom rozlíšení a bez nežiadúceho flicker efektu. Výsledkom je detailný a ostrý obraz porovnateľný aj s najmodernejším kinom. Stačí pripojiť Blu-ray prehrávač alebo hernú konzolu a užiť si 3D zážitok na maximum.


Dotyková technológia TouchBeam

S technológiou TouchBeam môže pracovať súbežne viac ľudí s projekčnou plochou bez nutnosti používania špeciálneho pera. Ľahko tak môžete kresliť, písať poznámky, zvýrazňovať, podčiarkovať či približovať alebo otáčať obrázky. Dokonca môžete prehliadať web či otvárať dokumenty bez nutnosti použitia počítača.


Prevádzka 24/7

Projektory Optoma uspokoja požiadavky zákazníkov, ktorí požadujú najvyššiu kvalitu a je tak vhodný aj pre náročné inštalácie. Na rozdiel od mnohých konkurenčných výrobkov ponúkajú DLP projektory Optoma možnosť nepretržitej prevádzky 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Pre túto vlastnosť poskytuje Optoma oficiálnu garanciu.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1280 × 800 px
Maximálne rozlíšenie 1280 × 800 px
Pomer strán 16:10
Kontrast 18 000:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 215,9 cm (85 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 292,1 cm (115 ")

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Životnosť 4 500 h (187,5 d)
Životnosť lampy v ECO 6 000 h (250 d)
Výkon lampy 190 W
Hlučnosť 26 dB
Maximálna spotreba 235 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie RJ-45 (LAN), Slúchadlový výstup, Audio vstup

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI, VGA (D-SUB), Komponentný, Kompozitný
Ostatné vstupy/výstupy LAN, Audio jack výstup, Audio jack vstup

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl
Funkcie 3D, Interaktívne premietanie
Výbava Reproduktory, Diaľkové ovládanie

Rozmery

Šírka 38,5 cm
Výška 12 cm
Hĺbka 31 cm
Hmotnosť 4,63 kg
Kód:  WY014b
Produktové číslo:  95.71L02GC1E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01