Obnoviť stránku

Optoma UHD38x

3,9 9 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Super cena
941,90 € Ušetríte 77,10 €

Optoma UHD38x

Optoma UHD38x je 4K DLP projektor, ktorý zaujme predovšetkým skvelým rozlíšením s perfektným podaním farieb a mierou zobrazenýchdetailov, svojimi malými rozmermi a nízkou hmotnosťou, vďaka ktorej ho môžete ľahko prenášať. Pokročilá optika vykúzliobraz s až 300-palcovou uhlopriečkou. Prenosný projektor Optoma UHD38x disponuje integrovaným 10 W reproduktorom, ktorý sa postaráo kvalitné ozvučenie interiéru. Svetelný zdroj má svietivosť 4 000 ANSI lúmenov. Mini projektor je vhodný nielen na premietaniefilmov alebo televíznych relácií, ale na svoje si prídu aj hráči, ktorým poskytne naozaj úctyhodné parametre. V hernomrežime totiž budete môcť s projektorom Optoma UHD38x dosiahnuť až na 240 Hz obnovovaciu frekvenciu (pri Full HD) a dobuodozvy na vstupe 4,2 ms. Všestranný projektor ponúkne vysoký jas, perfektný kontrast a živé farby na zabezpečenie realistickéhozobrazenia rôznorodého obsahu.

Kľúčové vlastnosti 4K projektora Optoma UHD38x

  • Projektor má 4K rozlíšenie s podporou HDR a HLG
  • Výkon svetelného zdroja má hodnotu 4 000 lúmenov a umožní vám sledovanie ľubovoľného obsahu počas celého dňa
  • Dataprojektor Optoma UHD38x umožní špičkové hranie s 240 Hz obnovovacou frekvenciou a 4,2 ms oneskorením na vstupe pri Full HD rozlíšení
  • Video projektor Optoma UHD38x je kompatibilný s 3D
  • Colour Management System (CMS) zaistí dodatočné nastavenie farieb, ktoré projektor zobrazí
  • ISF mód uchová vami obľúbené nastavenia na denný a nočný režim, takže nebudete musieť neskôr už nič nastavovať
  • 4K projektor Optoma disponuje hneď dvoma HDMI vstupmi, takže budete môcť jednoducho pripojiť hernú konzolu, notebook, Blu-ray prehrávač a podobné zariadenia
  • Vďaka USB-A výstupu môžete k projektoru Optoma UHD38x pripojiť rôzne zariadenia
  • Projektor 4K Optoma UHD38x disponuje zabudovaným 10 W reproduktorom
  • Funkcia úpravy lichobežníkového skreslenia a prispôsobenia sa farbe steny zaistí perfektný zážitok zo sledovania
  • Súčasťou balenia je aj podsvietené diaľkové ovládanie s veľkými tlačidlami na jednoduchú manipuláciu s projektorom Optoma UHD38x

Užite si skutočné 4K UHD rozlíšenie

4K DLP projektor Optoma UHD38x ponúkne detailné 4K rozlíšenie, ktoré poskytne výborné farebné podanie a ostrý obraz aj s tými najmenšími detailmi. Pri premietaní môžete sedieť pokojne bližšie a rovnako si užijete úchvatný zážitok. Prenosný projektor Optoma UHD38x dokáže premietnuť až 8,3 milióna pixelov, čo je 4× viac, než môžu ponúknuť Full HD projektory.

4K projektor Optoma UHD38x je kompatibilný s HDR a HLG

Projektor dokáže prijímať aj zobraziť obsah HDR10 a HLG (HDR Hybrid Log Gamma). Práve vďaka tomu uvidíte viac textúr a detailov. Na filmovom projektore Optoma UHD38x budú objekty vyzerať ostrejšie, pevnejšie a oveľa živšie. Precízne vyvedené detaily vám zase doprajú väčší pocit hĺbky.

Domáci projektor Optoma UHD38x ukáže všetok obsah v úchvatných farbách

Sledujte filmy, hrajte hry a užite si pritom obraz plný farieb v prvotriednej kvalite. Optoma UHD38x podá parádny výkon za všetkých okolností. Využíva totiž filmový štandard Rec.709 na presnú reprodukciu farieb.

Projektor Optoma UHD38x

Projektor na filmy využíva Colour Management System (CMS)

Vďaka systému CMS si môžete prispôsobiť farebné podanie projektora Optoma UHD38x sledovanému obsahu a dennej dobe tak, aby vám čo najviac vyhovovali a vyzerali ako živé.

Projektor Optoma UHD38x

Dataprojektor Optoma UHD38x disponuje ISF módmi

Na zaistenie maximálneho komfortu si môžete pri projektore Optoma UHD38x uložiť vami kalibrované nastavenia na sledovanie počas dňa a večer. Domáci projektor tak bude stačiť zapnúť a bez zdĺhavého prenastavovania sa môžete ihneď začať pozerať. 

Vreckový projektor Optoma UHD38x ponúka duálne vstupy HDMI

S duálnymi vstupmi HDMI môžete prostredníctvom projektora Optoma UHD38x hrať hry, streamovať videá či zdieľať fotografie na veľkej obrazovke v pohodlí vášho domova. 4K projektor Optoma UHD38x ľahko pripojíte k hernej konzole, set-top boxu, notebooku, PC alebo Blu-ray prehrávaču jediným káblom. Toto zariadenie môžete dokonca premeniť na inteligentný projektor pripojením hardvérového kľúča HDMI, ako je Google Chromecast™, Amazon Fire TV, Apple TV™ alebo Roku®.


 

Zlepšená doba odozvy pri hernom režime

Aktiváciou herného módu projektor Optoma UHD38x zníži dobu oneskorenia na vstupe až na hodnotu 4.2 ms.*

*Aktiváciou tohto nastavenia môžu byť iné nastavenia deaktivované.

4K projektor Optoma UHD38x zobrazí dokonale hladký obraz vďaka 240 Hz obnovovacej frekvencii

Čím väčšia je obnovovacia frekvencia, tým lepší bude zážitok z hrania, pretože uvidíte hladký a plynulý obraz. Vďaka tomu vám na ploche projektora Optoma UHD38x neunikne žiadny pohyb vášho nepriateľa. Vysokú obnovovaciu frekvenciu oceníte prevažne pri akčných alebo športových hrách.

4K projektor Optoma UHD38x ponúka špeciálny herný mód

Zaujímavou funkciou projektora Optoma UHD38x je tzv. Gaming Mode, ktorý optimalizuje projektor na rýchlejšiu odozvu, maximálny kontrast a živé farby, aby zachytil každý detail a vy sa tak mohli sústrediť na víťazstvo. 

Užite si až 300" uhlopriečku


Hrajte hry na obrovskej ploche, ktorá vás doslova vtiahne do centra diania. Video projektor Optoma UHD38x vám totiž umožní vytvoriť až 300“ uhlopriečku, čo je oveľa viac, než môže ponúknuť televízor. Takto veľká plocha vám príde napríklad vhod pri spoločnom hraní v split screen režime. 

Projektor Optoma UHD38x

Projektor 4K Optoma UHD38x má zabudovaný 10 W reproduktor

Na zabezpečenie dostatočne kvalitného ozvučenia má v sebe 4K projektor Optoma zabudovaný hneď 10 W reproduktor. Nemusíte si tak ani zaobstarávať žiadnu externú audio aparatúru.

Projektor Optoma UHD38x

Pozerajte sa na filmy pri 24 snímkach za sekundu

Drvivá väčšina filmov je natáčaná pri 24 snímkach za sekundu, a preto, aby bola zachovaná čistota obrazu, vie filmový  projektor Optoma UHD38x prijímať zdroje s vysokým rozlíšením. Filmy tak uvidíte presne tak, ako bolo zamýšľané ich režisérmi.

Projektor Optoma UHD38x

Projektor na filmy Optoma má USB výstup

K projektoru Optoma UHD38x môžete prostredníctvom USB-A pripojiť ďalšie zariadenie. 

Dataprojektor Optoma UHD38x ponúkne korekciu lichobežníkového skreslenia

Tvar obrazu môžete s projektorom 4K Optoma UHD38x upravovať ako vo vodorovnej, tak aj horizontálnej rovine. To vám umožní vytvoriť štvorcový obraz aj na nerovných stenách alebo pokiaľ inštalujete projektor tak, že premieta z uhla.

Prispôsobte premietanie projektora Optoma UHD38x farbe vašej steny

Medzi veľké benefity projektora Optoma UHD38x patrí aj možnosť nastavenia farby steny, na ktorej sa obraz premieta, takže vôbec nevadí, pokiaľ nevlastníte premietacie plátno alebo nemáte stenu vymaľovanú na bielo. Pri mini dataprojektore Optoma si môžete zvoliť celkom z rôznych nastavení – svetlo žltej, svetlo zelenej, svetlo modrej, ružovej a šedej steny. Vďaka tomu získate najpresnejší farebný gamut.

Prenosný projektor Optoma UHD38x sa ovláda ľahko pomocou podsvieteného diaľkového ovládania

Na komfortné ovládanie všetkých funkcií projektora Optoma UHD38x z kresla alebo gauča slúži podsvietené diaľkové ovládanie. Biele LED diódy zaistia skvelú viditeľnosť aj v úplnej tme. Všetky tlačidlá sú dostatočne veľké, takže sa vám bude vreckový projektor Optoma UHD38x ľahko ovládať.


Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Pomer strán 16:9
Kontrast 1 000 000:1

Projekčná plocha

Technológia

Obnovovacia frekvencia 240 Hz
Zdroj svetla Lampa
Svietivosť 4 000 ANSI lm (3 200 ISO lm)
Životnosť 4 000 h (166,67 d)
Životnosť lampy v ECO 10 000 h (416,67 d)
Výkon lampy 240 W
Hlučnosť 28 dB
Maximálna spotreba 305 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 2.0
HDMI 2 ks
Ďalšie pripojenie USB 2.0, Slúchadlový výstup

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI
Ostatné vstupy/výstupy USB, Audio jack výstup, RS232

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na strop, Na stôl
Funkcie Zoom, Full 3D
Výbava Reproduktory, Diaľkové ovládanie, HDR

Rozmery

Šírka 31,5 cm
Výška 11,8 cm
Hĺbka 27 cm
Hmotnosť 3,98 kg
Kód:  WZ003u5ja
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  E9PV7GL06EZ3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16