Obnoviť stránku

Optoma UHD35x

4,6 5 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Super cena
859 € Ušetríte 20 €

Optoma UHD35x

Optoma UHD35x je 4K DLP projektor, ktorý zaujme predovšetkým skvelým rozlíšením s perfektným podaním farieb a mierou zobrazených detailov, svojimi malými rozmermi a nízkou hmotnosťou, vďaka ktorej ho môžete ľahko prenášať. Pokročilá optika vykúzli obraz s až 300-palcovou uhlopriečkou. Mini projektor Optoma UHD35x disponuje integrovaným 10 W reproduktorom, ktorý sa postará o kvalitné ozvučenie interiéru. Svetelný zdroj má svietivosť3 600 ANSI lúmenov. Dataprojektor je vhodný nielen na premietanie filmov alebo televíznych relácií, ale na svoje si prídu aj hráči, ktorým poskytne naozaj úctyhodné parametre. V hernom režime totiž budete môcť s video projektorom Optoma UHD35x dosiahnuť až na 240 Hz obnovovaciu frekvenciu (pri Full HD) a dobu odozvy na vstupe 4,2 ms. Všestranný 4K projektor ponúkne vysoký jas, perfektný kontrast a živé farby na zabezpečenie realistickéhozobrazenia rôznorodého obsahu.

Kľúčové vlastnosti 4K projektora Optoma UHD35x

  • Projektor má 4K rozlíšenie s podporou HDR a HLG
  • Výkon svetelného zdroja má hodnotu 3 600 lúmenov a umožní vám sledovanie ľubovoľného obsahu počas celého dňa
  • Projektor 4K Optoma UHD35x umožní špičkové hranie s 240 Hz obnovovacou frekvenciou a 4,2 ms oneskorením na vstupe pri Full HD rozlíšení
  • Projektor na filmy Optoma UHD35x je kompatibilný s 3D
  • Colour Management System (CMS) zaistí dodatočné nastavenie farieb, ktoré dataprojektor zobrazí
  • ISF mód uchová vami obľúbené nastavenia pre denný a nočný režim, takže nebudete musieť neskôr už nič nastavovať
  • 4K projektor Optoma disponuje hneď dvoma HDMI vstupmi, takže budete môcť jednoducho pripojiť hernú konzolu, notebook, Blu-ray prehrávač a podobné zariadenia
  • Vďaka USB-A výstupu môžete k mini projektoru Optoma UHD35x pripojiť rôzne zariadenia
  • Projektor na filmy Optoma UHD35x disponuje zabudovaným 10 W reproduktorom
  • Funkcia úpravy lichobežníkového skreslenia a prispôsobenia sa farbe steny zaistí perfektný zážitok zo sledovania
  • Súčasťou balenia je aj podsvietené diaľkové ovládanie s veľkými tlačidlami na jednoduchú manipuláciu s projektorom Optoma UHD35x

Užite si skutočné 4K UHD rozlíšenie

4K DLP projektor Optoma UHD35x ponúkne detailné 4K rozlíšenie, ktoré poskytne výborné farebné podanie a ostrý obraz aj s tými najmenšími detailmi. Pri premietaní môžete sedieť pokojne bližšie a rovnako si užijete úchvatný zážitok. Prenosný projektor Optoma UHD35x dokáže premietnuť až 8,3 milióna pixelov, čo je 4× viac, než môžu ponúknuť Full HD projektory.

4K projektor Optoma UHD35x je kompatibilný s HDR a HLG

Filmový projektor dokáže prijímať aj zobraziť obsah HDR10 a HLG (HDR Hybrid Log Gamma). Práve vďaka tomu uvidíte viac textúr a detailov. Na premietačke Optoma UHD35x budú objekty vyzerať ostrejšie, pevnejšie a oveľa živšie. Precízne vyvedené detaily vám zase doprajú väčší pocit hĺbky.

Mini dataprojektor Optoma UHD35x ukáže všetok obsah v úchvatných farbách

Sledujte filmy, hrajte hry a užite si pritom obraz plný farieb v prvotriednej kvalite. Optoma UHD35x podá parádny výkon za všetkých okolností. Využíva totiž filmový štandard Rec.709 na presnú reprodukciu farieb.

Projektor Optoma UHD35x DLP

4K projektor využíva Colour Management System (CMS)

Vďaka systému CMS si môžete prispôsobiť farebné podanie projektora Optoma UHD35x sledovanému obsahu a dennej dobe tak, aby vám čo najviac vyhovovali a vyzerali ako živé.

Projektor Optoma UHD35x DLP

Vreckový projektor Optoma UHD35x disponuje ISF módmi

Na zaistenie maximálneho komfortu si môžete pri projektore Optoma UHD35x uložiť vami kalibrované nastavenia na sledovanie počas dňa a večer. Projektor tak bude stačiť zapnúť a bez zdĺhavého prenastavovania sa môžete ihneď začať pozerať.

Video projektor Optoma UHD35x ponúka duálne vstupy HDMI

S duálnymi vstupmi HDMI môžete prostredníctvom projektora Optoma UHD35x hrať hry, streamovať videá či zdieľať fotografie na veľkej obrazovke v pohodlí vášho domova. 4K projektor Optoma UHD35x ľahko pripojíte k hernej konzole, set-top boxu, notebooku, PC alebo Blu-ray prehrávaču jediným káblom. Toto zariadenie môžete dokonca premeniť na inteligentný projektor pripojením hardvérového kľúča HDMI, ako je GoogleChromecast, Amazon Fire TV, Apple TV alebo Roku.

Zlepšená doba odozvy pri hernom režime

Aktiváciou herného módu mini projektor Optoma UHD35x zníži dobu oneskorenia na vstupe až na hodnotu 4.2 ms. *

*Aktiváciou tohto nastavenia môžu byť iné nastavenia deaktivované.

4K projektor Optoma UHD35x zobrazí dokonale hladký obraz vďaka 240 Hz obnovovacej frekvencii

Čím väčšia je obnovovacia frekvencia, tým lepší bude zážitok z hrania, pretože uvidíte hladký a plynulý obraz. Vďaka tomu vám na ploche dataprojektora Optoma UHD35x neunikne žiadny pohyb vášho nepriateľa. Vysokú obnovovaciu frekvenciu oceníte prevažne pri akčných alebo športových hrách.

Mini dataprojektor Optoma UHD35x ponúka špeciálny herný mód

Zaujímavou funkciou 4K projektora Optoma UHD35x je tzv. Gaming Mode, ktorý optimalizuje projektor na rýchlejšiu odozvu, maximálny kontrast a živé farby, aby zachytil každý detail a vy sa tak mohli sústrediť na víťazstvo.

Užite si až 300“ uhlopriečku

Hrajte hry na obrovskej ploche, ktorá vás doslova vtiahne do centra diania. Optoma UHD35x vám totiž umožní vytvoriť až 300“ uhlopriečku, čo je oveľa viac, než môže ponúknuť televízor. Takto veľká plocha vám príde napríklad vhod pri spoločnom hraní v split screen režime.

Projektor Optoma UHD35x DLP

Premietačka Optoma UHD35x má zabudovaný 10 W reproduktor

Na zabezpečenie dostatočne kvalitného ozvučenia má v sebe 4K projektor Optoma zabudovaný hneď 10 W reproduktor. Nemusíte si tak ani zaobstarávať žiadnu externú audio aparatúru.

Projektor Optoma UHD35x DLP

Pozerajte sa na filmy pri 24 snímkach za sekundu

Drvivá väčšina filmov je natáčaná pri 24 snímkach za sekundu a preto, aby bola zachovaná čistota obrazu, vie filmový projektor Optoma UHD35x prijímať zdroje s vysokým rozlíšením. Filmy tak uvidíte presne tak, ako bolo zamýšľané ich režisérmi.

Projektor Optoma UHD35x DLP

Projektor 4K Optoma má USB výstup

K prenosnému projektoru Optoma UHD35x môžete prostredníctvom USB-A pripojiť ďalšie zariadenia.

Vreckový projektor Optoma UHD35x ponúkne korekciu lichobežníkového skreslenia

Tvar obrazu môžete s 4K projektorom Optoma UHD35x upravovať ako vo vodorovnej, tak aj horizontálnej rovine. To vám umožní vytvoriť štvorcový obraz aj na nerovných stenách alebo pokiaľ inštalujete dataprojektor tak, že premieta z uhla.

Prispôsobte premietanie video projektora Optoma UHD35x farbe vašej steny

Medzi veľké benefity domáceho projektora Optoma UHD35x patrí aj možnosť nastavenia farby steny, na ktorej sa obraz premieta, takže vôbec nevadí, pokiaľ nevlastníte premietacie plátno alebo nemáte stenu vymaľovanú na bielo. Pri mini projektore Optoma si môžete zvoliť celkom z rôznych nastavení – svetlo žltej, svetlo zelenej, svetlo modrej, ružovej a šedej steny. Vďaka tomu získate najpresnejší farebný gamut.

Dataprojektor Optoma UHD35x sa ovláda ľahko pomocou podsvieteného diaľkového ovládania

Na komfortné ovládanie všetkých funkcií projektora Optoma UHD35x z kresla alebo gauča slúži podsvietené diaľkové ovládanie. Biele LED diódy zaistia skvelú viditeľnosť aj v úplnej tme. Všetky tlačidlá sú dostatočne veľké, takže sa vám bude prenosný projektor Optoma UHD35x ľahko ovládať.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Pomer strán 16:9
Kontrast 1 000 000:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 83,82 cm (33 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 762 cm (300 ")

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Svietivosť 3 600 ANSI lm (2 880 ISO lm)
Životnosť 4 000 h (166,67 d)
Životnosť lampy v ECO 10 000 h (416,67 d)
Hlučnosť 28 dB
Maximálna spotreba 305 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 2.0
HDMI 2 ks
Ďalšie pripojenie S/PDIF, RS232

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI
Ostatné vstupy/výstupy Audio jack výstup, RS232

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na strop
Funkcie Zoom, Napájanie z USB, Full 3D
Výbava Reproduktory, Diaľkové ovládanie, HDR

Rozmery

Šírka 31,5 cm
Výška 11,8 cm
Hĺbka 27 cm
Hmotnosť 3,98 kg
Kód:  WZ003u5i1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  E9PV7GL06EZ1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12