Obnoviť stránku

Optoma UHD35STx

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 449 €

Optoma UHD35STx

 4K UHD na hranie hier a domácu zábavu

Optoma UHD35STx je 4K DLP projektor, ktorý zaujme predovšetkým skvelým rozlíšením s perfektným podaním farieb a mierou zobrazených detailov, svojimi malými rozmermi a nízkou hmotnosťou, vďaka ktorej ho môžete ľahko prenášať. Pokročilá optika vykúzli obraz s až 300-palcovou uhlopriečkou. Domáci projektor Optoma UHD35STx disponuje integrovaným 10 W reproduktorom, ktorý sa postará o kvalitné ozvučenie interiéru. Svetelný zdroj másvietivosť 3 600 ANSI lúmenov. Mini projektor je vhodný nielen na premietanie filmov alebo televíznych relácií, ale na svoje si prídu aj hráči, ktorým poskytne naozaj úctyhodné parametre. V hernom režime totiž budete môcť s dataprojektorom Optoma UHD35STx dosiahnuť až na 240 Hz obnovovaciu frekvenciu (pri Full HD) a dobu odozvy na vstupe 4,2 ms. Všestranný video projektor ponúkne vysoký jas, perfektný kontrast a živé farby na zabezpečenierealistického zobrazenia rôznorodého obsahu.

Kľúčové vlastnosti 4K projektora Optoma UHD35STx

  • Projektor má 4K rozlíšenie s podporou HDR a HLG
  • Výkon svetelného zdroja má hodnotu 3 600 lúmenov a umožní vám sledovanie ľubovoľného obsahu počas celého dňa
  • Premietačka Optoma UHD35STx umožní špičkové hranie s 240 Hz obnovovacou frekvenciou a 4,2 ms oneskorením na vstupe pri Full HD rozlíšení
  • Colour Management System (CMS) zaistí dodatočné nastavenie farieb, ktoré 4K projektor zobrazí
  • ISF mód uchová vami obľúbené nastavenia pre denný a nočný režim, takže nebudete musieť neskôr už nič nastavovať
  • 4K projektor Optoma disponuje hneď dvoma HDMI vstupmi, takže budete môcť jednoducho pripojiť hernú konzolu, notebook, Blu-ray prehrávač a podobné zariadenia
  • Vďaka USB-A výstupu môžete k prenosnému projektoru Optoma UHD35STx pripojiť rôzne zariadenia
  • Projektor 4K Optoma UHD35STx disponuje zabudovaným 10 W reproduktorom
  • Funkcia úpravy lichobežníkového skreslenia a prispôsobenia sa farbe steny zaistí perfektný zážitok zo sledovania
  • Súčasťou balenia je aj podsvietené diaľkové ovládanie s veľkými tlačidlami na jednoduchú manipuláciu s dataprojektorom Optoma UHD35STx

Ideálne zariadenie na univerzálnu domácu zábavu

Lampa v projektore vyniká vysokým jasom a dodaním živých farieb, vďaka čomu obraz vyzerá skvele aj v osvetlenom prostredí. Premietačka Optoma UHD35STx poskytne ostrý obraz plný detailov v 4K UHD rozlíšení. Mini dataprojektor je tak vhodný na sledovanie filmov na Blu-Ray, HD televízne vysielanie aj hranie hier.

*Bez priameho slnečného svetla alebo svetiel namierených na obrazovku.

Filmový projektor Optoma UHD35STx oslní skutočným 4K UHD rozlíšením

Projektor na filmy prinesie do vašej obývačky skutočne 4K UHD rozlíšenie schválené asociáciou CTA (Consumer Technology Association), ktoré dokáže premietnuť 8,3 milióna pixelov na plátno. Vy si tak užijete ostrejší a realistickejší obraz so sýtymi farbami.

Vreckový projektor Optoma UHD35STx vie zobrazovať obsah štandardu HDR10 a HLG

Projektor Optoma dokáže prijímať aj zobrazovať obsah štandardu HDR10 aj Hybrid Log Gamma (HLG) HDR. Takto detailný obraz vytvorí väčší pocit hĺbky a vtiahne vás do deja.

Mini projektor Optoma disponuje dvoma HDMI vstupmi

Doprajte si plný komfort a hrajte cez dataprojektor Optoma UHD35STx hry, streamujte videá a zdieľajte fotografie. K domácemu projektoru môžete pripojiť hernú konzolu, počítač, set-top box alebo notebook do jedného z dvoch HDMI vstupov. Pripojením hardvérového kľúča HDMI, ako je Google Chromecast, Amazon Fire TV, Apple TV alebo Roku stick, ho dokonca môžete premeniť na inteligentný projektor.

Hranie hier aj sledovanie filmov bude dych vyrážajúcim zážitkom

S video projektorom Optoma UHD35STx vytvoríte dokonca až 300“ uhlopriečku aj v tých najmenších priestoroch. Takto veľká plocha vám príde napríklad vhod pri spoločnom hraní v split screen režime. Filmový projektor má krátku projekčnú vzdialenosť, takže už zo vzdialenosti približne 1 m vytvoríte obraz so 100-palcovou uhlopriečkou. Optoma UHD35STx poteší aj hráčov. Prenosný projektor zaistí mimoriadne plynulý pohyb vďaka vysokej obnovovacej frekvencii dosahujúcej hodnoty až 240 Hz (240 Hz pri 1 080p prihraní na PC).

Projektor Optoma UHD35STx

Realistické farebné podanie

Užite si sledovanie filmov, seriálov alebo hranie hier v úžasných farbách v akomkoľvek prostredí. Premietačka Optoma UHD35STx zvládne reprodukovať farebný gamut Rec.709, ktorý spĺňa medzinárodný štandard HDTV.

Projektor Optoma UHD35STx

Mini projektor má herný režim

Aktiváciou herného režimu sa zlepšia farby aj kontrast, vďaka čomu uvidíte oveľa viac detailov. Dataprojektor Optoma UHD35STx dokonca vie znížiť vstupné oneskorenie na zabezpečenie rýchlejšej odozvy.

Projektor Optoma UHD35STx

Optoma UHD35STx disponuje ISF módmi

Na zaistenie maximálneho komfortu si môžete pri projektore Optoma UHD35STx uložiť vami kalibrované nastavenie na sledovanie počas dňa a večer. Mini dataprojektor tak bude stačiť zapnúť a bez zdĺhavého prenastavovania sa môžete ihneď začať pozerať.

Projektor Optoma UHD35STx

Zabudovaný výkonný reproduktor

K filmovému projektoru Optoma UHD35STx si nemusíte kupovať nákladné externé reproduktory, pretože vo svojom tele už má zabudovaný výkonný reproduktor.

Projektor Optoma UHD35STx

Obraz jedine v tej najlepšej kvalite

Perfektnú kvalitu obrazu má pri projektore na filmy Optoma UHD35STx na svedomí kompatibilita so zdrojmi, ktoré bežia na snímkovej frekvencii 24 fps. Filmy a videá si tak môžete púšťať v takej kvalite, v akej ich chceli zvečniť aj ich autori.

Projektor Optoma UHD35STx

Doplňte batériu zariadeniam, ktoré to potrebujú

Port USB-A sa dá využiť aj na napájanie externých HDMI zariadení – napríklad takého Mini počítača Google Chromecast.

Aj bez plátna vás čaká skvelý zážitok

Pokiaľ nemáte plátno, nezúfajte, premietať môžete aj na stenu. Video projektor Optoma UHD35STx disponuje funkciou Farba steny, vďaka ktorej je možné zmeniť premietaný obraz v závislosti od farby vašej steny. Zvoliť si môžete zo šiestich možností na získanie čo najlepšej farebnej škály. Optimalizovať obraz je možné aj prostredníctvom úpravy lichobežníkového skreslenia vo zvislej aj vodorovnej rovine. Každý roh je možné zvlášťdeformovať a vytvoriť tak štvorcový obraz aj na nerovných stenách alebo tam, kde sa musí vreckový projektor Optoma umiestniť pod uhlom.

4K projektor Optoma UHD35STx sa ovláda ľahko pomocou podsvieteného diaľkového ovládania

Na komfortné ovládanie všetkých funkcií projektora 4K Optoma UHD35STx z kresla alebo gauča slúži podsvietené diaľkové ovládanie. Biele LED diódy zaistia skvelú viditeľnosť aj v úplnej tme. Všetky tlačidlá sú dostatočne veľké, takže sa vám bude dataprojektor Optoma UHD35STx ľahko ovládať.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Pomer strán 16:9
Kontrast 1 000 000:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 93 cm (36,61 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 763 cm (300,39 ")

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Svietivosť 3 600 ANSI lm (2 880 ISO lm)
Životnosť 4 000 h (166,67 d)
Životnosť lampy v ECO 10 000 h (416,67 d)
Hlučnosť 28 dB
Maximálna spotreba 320 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 2.0
HDMI 2 ks
Ďalšie pripojenie USB 2.0, Slúchadlový výstup

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI
Ostatné vstupy/výstupy USB, Audio jack výstup, RS232

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na strop, Na stôl
Funkcie Zoom, Napájanie z USB, Full 3D
Výbava Reproduktory, Diaľkové ovládanie, HDR

Rozmery

Šírka 31,5 cm
Výška 11,8 cm
Hĺbka 27 cm
Hmotnosť 3,5 kg
Kód:  WZ003u5i2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  E9PV7KJ01EZ1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03