Obnoviť stránku

Optoma uDAC3 Red

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Optoma uDAC3 Red

DAC prevodník Optoma uDAC3 červenej farby so slúchadlovým zosilňovačom je jedinečným zariadením, ktoré vám vylepší zvukový výstup, zachytí každý detail a zaistí vám dokonalé počúvanie. Prevodník je vhodný pre slúchadlá s impedanciou v rozsahu 16 až 300 ohmov. Disponuje USB vstupom na jednoduché pripojenie k počítaču. Digitálna hudba sa tak neprehráva cez menej kvalitnú zvukovú kartu počítača, ale priamo pomocou prevodníka, ktorý ponúka lepší zvuk. Aj napriek jeho malým rozmerom poskytuje skvelý zvukový výkon a kvalitný presný zvuk. 

Hlavné prednosti

  • DAC prevodník s hlavovým zosilňovačom
  • Skvelý zvuk a dokonalé počúvanie
  • USB vstup aj napájanie
  • Analógové a digitálne výstupy - 3,5mm jack, RCA, Coax
  • Malé rozmery - vhodný aj na cesty

Dokonalý zvuk každý deň

Prevodník Optoma ocenia tiež nadšenci počítačových hier. Prehĺbi vám zážitok z hry, zvukové efekty budú reálnejšie, rozpoznáte všetky zvukové detaily. Ponúka analógové a digitálne výstupy ako je stereo jack 3,5 mm, koaxiálny a RCA (L + R). Možno ho pripojiť k zosilňovaču a reproduktorom či k notebookom a počítačom. Vďaka jeho malej veľkosti ho môžete použiť ako doma, tak aj na cestách. Pre jedinečný zvuk a skvelý počúvanie je tento prevodník Optoma uDAC3 tou správnou voľbou. 
Parametre a špecifikácia:
Rozmery:
68 × 38 × 21 mm
Hmotnosť:
90 g
Prevodníky A/D a D/A:
24bit
Maximálna vzorkovacia frekvencia:
96 kHz

Frekvenčný rozsah:
20 Hz - 20 kHz
Odstup signálu od šumu:
98 db
Celkové harmonické skreslenie:
0,05%

Impedancia:
16-300 ohmov

 
Kód:  WY102d
Produktové číslo:  H1MD034502H0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18