Obnoviť stránku

Optoma ML1500

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Optoma ML1500

Veľmi ľahký ai rozmery prispôsobený 3D projektor Optoma pre časté prenášanie z miesta na miesto, s možnosťou užívania bez potreby počítača a s vysokou ekonómiou prevádzky . Vašej prezentácii totiž môžete viesť z pamäťového média do rozhrania USB alebo z pamäťovej karty SD. Projektor si poradí so súbormi dokumentov, videí, hudby a samozrejme fotografií. Veľkou výhodou je zdroj svetla typu LED , Ktorý vám poskytne svietivosť pri ECO až na 20 000 hodín !
Pre perfektné čitateľnosť textu a ostrosť jemných detailov poteší kontrastným pomerom 15000:1. Farebná paleta obsahuje cez jednu miliardu farieb! Optimalizáciu a doladenie farebného jasu obstará BriliantColor. Oproti iným technológiám zvyšuje jas farieb až o 50% a vytvára presné, realistické obrázky. Výrobca dokonca garantuje na 5 rokov, že kvalita farieb zostane rovnako dobrá ako v deň, kedy ste projektor kúpili. Pôsobivú 3D projekciu vytvoria funkcie 3D Ready .
Pre určené prenášanie nechýba v dodávke potrebné prepravné púzdro a projekcia možné ozvučiť zabudovanými reproduktormi. Samozrejmosťou je korekcia lichobežníkového skreslenia a diaľkové ovládanie. Obrazový signál je možné do projektora priviesť štandardným počítačovým káblom s konektorom D-Sub (VGA) cez pribalenú redukciu na miniatúrny konektor projektora. Pre dokonale čistý prenos obrazu je určené digitálny HDMI s podporou MHL , Takže možno viesť projekciu aj priamo z tabletu či chytrého telefónu. Na tele projektora je už spomínaný konektor USB typu A pre pamäťové zariadenia, čítačka pamäťových kariet a ďalšie USB pre správu.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie 1280 × 800 px
Kontrast 15 000:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 43 cm (16,93 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 254 cm (100 ")

Technológia

Životnosť lampy v ECO 19 607,85 h (816,99 d)
Hlučnosť 30 dB
Maximálna spotreba 145 W

Rozmery

Šírka 27 cm
Výška 4,8 cm
Hĺbka 17 cm
Hmotnosť 1,4 kg
Kód:  WZ003f2
Produktové číslo:  95.8RM01GC1E.LR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02