Obnoviť stránku

Optoma HD90+

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Optoma HD90+

Optoma predstavuje následníka veľmi oceňovaného a obľúbeného modelu HD90. Nový model HD90+ prevzal od svojho predchodcu len to najlepšie a je vybavený druhou generáciou LED svetelného zdroja, ktorý zvyšuje kvalitu obrazu s konzistentnými a dokonale vyváženými farbami. Či už hľadáte zariadenie pre pohodový filmový večer alebo adrenalínové 3D zážitky, je Optoma HD90+ ideálnou voľbou.

Technológia Optoma LED

Projektor má ako svetelný zdroj trojicu LED diód pre obraz so širokým farebným gamutom, vynikajúcou sýtosťou farieb a životnosťou až 20 000 hodín. Pomocou oddelenej červenej, modrej a zelenej LED diódy vytvára intenzívne, ale presné farby. Pokročilé prepínanie týchto LED diód poskytuje zvýšenú stabilitu obrazu, ktorá súperí s výkonom 3-čipových DLP projektorov.
Na rozdiel od tradičnej lampy, LED osvetlenie poskytuje konzistentný jas a farebné podanie po celú dobu životnosti. Využíva Helmholtz - Kohlrauschov efekt, čím dokáže zvýšiť vnímanie jasu až na dvojnásobok a popiera tým predpokladané špecifikácie svietivosti v ANSI lumenoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadne kvalitný Full HD obraz
  • Miliardová paleta farieb škálovaná enormným kontrastom
  • Ekonómia dlhej životnosti lampy
  • Popiera predpokladanú špecifikáciu svietivosti
  • 3D s plným rozlíšením vás uchváti
  • Prevod z 2D na 3D
  • Puremotion optimalizuje obraz podľa vašich požiadaviek
  • Privedenie Full HD obrazu do dvojice HDMI

3D naplno vrátane konverzie

Je tým pravým zariadením na vybudovanie prvotriedneho veľkoplošného kina s prekresleným Full HD obrazom v 3D. A to nie len tak hocijakým 3D, ale Full 3D zobrazením dodávajúcim každému oku obraz v plnom rozlíšení - na rozdiel od 3D Ready nerozpoluje jedno rozlíšenie pre obe oči.
Projektor perfektne sadne na multimediálnu projekciu filmov a hier, kde ponúkne potrebné funkcie a z nich plynúci detailný obraz. Na zachovanie Blu-ray filmov v najvyššej kvalite a s maximálnou vierohodnosťou sa postará o sofistikované zobrazenie 24p. Užite si staré, dobré filmy v 3D. Dokáže prevádzať 2D do napínavého 3D.

... tkvie v detailoch

Obsahuje novú generáciu PureMotion na optimálne spracovanie projekcie. Vo svojom najnižšom nastavení PureMotion udrží kvalitu filmu a zároveň maximalizuje detaily každej snímky. Pri najvyššom nastavení eliminuje rozmazanie, čím sadne na rýchle zábery, kde je nevyhnutná absolútna plynulosť.
"Dynamická čierna" plynule prispôsobuje výkon svetelného zdroja na základe informácie o jase každej snímky. Je tak schopný vytvoriť ohromujúci kontrastný pomer 600 000: 1 pre naozaj jemné rozdiely farebných odtieňov. Farieb dokáže zobraziť cez jednu miliardu. Svetlé scény sú ostré a jasné, zatiaľ čo tmavé scény zostávajú detailné a s hlbokou čiernou.

Doteraz nepreskúmané možnosti inštalácie

Optoma HD90+ produkuje menej tepla v porovnaní s konkurenčnými výrobkami, teda nie je potrebné ho toľko chladiť, čo má za následok efektívnejšiu a tichšiu prevádzku. Tiež sa nemusíte obávať inštalácie bližšie k stene alebo stropu. Dokonca nie je žiadny problém projektor umiestniť do malého výklenku napr. v stole či inom kusu nábytku. Nízka hmotnosť 6,5 kg a kompaktná veľkosť zjednodušuje akúkoľvek inštaláciu.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Kontrast 600 000:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 76,2 cm (30 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 762 cm (300 ")

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Životnosť 19 607,85 h (816,99 d)
Výkon lampy 147 W
Hlučnosť 23 dB
Maximálna spotreba 245 W

Rozmery

Šírka 34,5 cm
Výška 44,3 cm
Hĺbka 16,15 cm
Hmotnosť 6,5 kg
Kód:  WZ001k72
Produktové číslo:  95.8SJ02GC0E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07