Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Optoma HD140X

4,1 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Optoma HD140X

Ideálny projektor na domáce kino

V pohodlí obývačky si filmy odteraz užijete lepšie ako v kine. Projektor so svietivosťou 3 000 ANSI lúmenov a funkciou Full 3D sľubuje trojrozmerný obraz so živými, autentickými farbami. Prvotriedny zvuk zabezpečuje výkonný integrovaný reproduktor, teda vám odpadá starosť so zháňaním a inštaláciou externého soundsystému. Full HD rozlíšenie 1 920 × 1 080 je samozrejmosťou. Nezostáva teda nič iné, než siahnuť po obľúbenom filme a vrecku s popcornom.


Kľúčové vlastnosti

  • Full HD projektor s podporou 3D
  • Vždy najlepšie pozeranie s kalibráciou ISF
  • Temná čierna a jemne stupňované farby
  • Uhlopriečka až 775 cm
  • Integrovaný 10 W reproduktor
  • Životnosť lampy až 8 000 hodín
Projektor Optoma

Amazing Colours

Presné podanie farieb

Optoma projektor HD140X je navrhnutý tak, aby poskytoval čo najvernejší farebný výkon. Pokročilá technológia farebného vyhotovenia a prednastavené režimy umožňujú využívať dlhotrvajúce, spoľahlivé a presné farby - od živých, pútavých prezentácií až po realisticky presné obrazy.


Plná podpora 3D

Pripojte 3D zdroj vrátane Blu-ray prehrávača, vysielanie digitálneho televízora alebo hernú konzolu. Optoma projektor je schopný zobrazovať 3D obsah z prakticky ľubovoľného zdroja.

3D obraz

Skvělý herní režim

Herný režim

Herný režim optimalizuje vyhotovenie obrazu na bleskovú odozvu, maximálny kontrast a živé farby v každom detaile. Nízka odozva a podpora 144 Hz obnovovacej frekvencie umožní zameniť váš monitor alebo TV za projektor - nechajte čas bežať a sústreďte sa iba na zvolenú hru.


Multi-farebné vyhotovenie

Technológia DLP BrilliantColor zvyšuje latku vo farebnom výkone a kvalite obrazu. Táto funkcia poskytuje širší farebný rozsah, aby bolo možné vytvoriť viac ako jednu miliardu farieb. Podporuje tiež súbežné vyhotovenie RGB (červená, zelená, modrá) farieb so žltou, azúrovou a purpurovou. To umožňuje realistickú reprodukciu pleťových odtieňov, rovnako ako ďalších miliónov ťažkých farieb tak, aby zodpovedali skutočnosti.


Režim 24/7

Projektor môže bežať 24 hodín denne, 7 dní v týždni, po dlhšiu dobu, na rozdiel od mnohých konkurenčných projektorov. Na túto vlastnosť poskytuje Optoma oficiálnu garanciu.

Záruka 5 rokov

Projektor Optoma bude po mnohých rokoch používania poskytovať úplne rovnako kvalitné farebné podanie ako v deň, keď ste si ho zadovážili. Na toto poskytuje Optoma oficiálnu záruku 5 rokov a to vrátane záruky na DMD čip.

5 let záruka

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1920×1080 px
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Kontrast 20 000:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 71 cm (27,95 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 775 cm (305,12 ")

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Životnosť 5 000 h (208,33 d)
Životnosť lampy v ECO 8 000 h (333,33 d)
Výkon lampy 195 W
Hlučnosť 26 dB
Maximálna spotreba 230 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl
Funkcie 3D ready
Výbava Reproduktory, Diaľkové ovládanie

Rozmery

Šírka 29,8 cm
Výška 9,65 cm
Hĺbka 23 cm
Hmotnosť 2,38 kg
Kód:  WZ001j94
Produktové číslo:  95.72J02GC2LR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04