Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Optoma DS-1095PMG+

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Optoma DS-1095PMG+

Spoločnosť Optoma prichádza s novým vysoko kvalitným plátnom DS-1095PMG + 95", ktoré dozaista poteší aj náročných divákov. Plátno je vytvorené zo špeciálneho materiálu, ktorý je prekladaný 4 rôznymi vrstvami, ktoré chránia plátno pred zničením, ušpinením alebo tvorbou vrásky. Povrchová úprava plátna je vylepšená tak, aby nedochádzalo k zbytočnej strate svetla a nízkemu kontrastu. Celková premietacia plocha činí 2 030 × 1 269 mm, čo zaistí formát 16 : 10. Plátno je možné primontovať na stenu aj na strop. 

Kľúčové vlastnosti projekčného plátna Optoma DS-1095PMG+

  • Kvalitné 95" premietacie plátno
  • Projekčné plátno je vybavené samozamykacím mechanizmom
  • Špeciálna technológia zamedzujúca príliš rýchlemu navíjaniu projekčného plátna
  • Samotné projekčné plátno je vytvorené zo 4 špeciálnych ochranných vrstiev

Bezpečná manipulácia

Po stiahnutí projekčného plátna Optoma DS-1095PMG+ 95" sa spustí samozamykací mechanizmus, ktorý bez vašej pomoci udrží plátno bezpečne stiahnuté. Naopak pri spätnom zmotávaní plátna zamedzí rýchlemu návinu, ktorý by mohol spôsobiť poškodenie plátna, systém redukujúci rýchlosť zasunutia plátna. Skrátka ide o produkt, u ktorého bola dômyselne vyriešená problematika životnosti a častého poškodenia.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia

Umiestnenie Na strop, Na stenu
Typ plátna Roletové
Funkcie plátna Ručné zvinovanie, Čierne okraje

Rozmery plátna

Uhlopriečka plátna 95 " (241,3 cm)
Pomer strán 16:10
Šírka plátna 203 cm
Výška plátna 126,9 cm
Hmotnosť 11,3 kg
Kód:  XXWY001a

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14