Obnoviť stránku

Optoma DC350

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Optoma DC350


Zdieľanie obrázkov v reálnom čase alebo ukladanie obrazového a video obsahu nikdy nebolo jednoduchšie. Vizualizér Optoma DC350 disponuje kompaktnými rozmermi, jednoduchým ovládaním a citlivou optikou. Aj tie najmenšie objekty dokáže zväčšiť na obrovskú obrazovku s uhlopriečkou 100", čím je dosiahnutý hlbší zážitok z učenia. Spätný projektor Optoma DC350 sa stane neoceniteľným pomocníkom pri výučbe v učebniach, prednáškových sálach či prezentáciách v zasadacích miestnostiach.


Úžasná kvalita obrazu

Vizualizér Optoma DC350 je vybavený kvalitnou optikou s 5 MPx CMOS snímačom s rozlíšením 720 p a 40× zoomom pre detailnejšie zobrazenie. Vďaka flexibilnému ramenu ľahko zachytíte objekty z ľubovoľného uhla. Ekologické LED osvetlenie umožňuje nastaviť 3 úrovne jasu, čo je ideálne na použitie v akomkoľvek prostredí.


Kľúčové vlastnosti vizualizéra Optoma DC350

  • 5 Mpx CMOS snímač
  • Natívne rozlíšenie XGA 1 280 × 720 px
  • 5× optický a 8× digitálny zoom
  • Frekvencia: 30 snímok za sekundu
  • Integrovaný mikrofón pre videohovory
  • Integrovaná čítačka SD kariet
  • VGA vstup a výstup, USB 2.0
  • Diaľkové ovládanie
  • CD so softvérom

Záznam plynulého videa

Okrem zdieľania záznamu v reálnom čase dokáže vizualizér Optoma DC350 takisto zaznamenať plynulé video s frekvenciou 30 sn./s a ukladať ho na SD kartu či rovno prenášať do počítača cez USB rozhranie. Dodávaný softvér potom poslúži na editáciu snímok a ich anotáciu. Nechýba ani funkcia na prepojenie zariadenia so Skypom na organizovanie videohovorov.


Vizualizér Optoma DC350 sa veľmi ľahko ovláda

Vizualizér Optoma DC350 stačí pripojiť pomocou jedného z dostupných pripojovacích portov k ľubovoľnému počítaču, projektoru alebo interaktívnemu panelu. Všetky ovládacie prvky sú k dispozícii na základni zariadenia, takže všetky funkcie jednoducho aktivujete jednoduchým stlačením tlačidla.


Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1280 × 720 px
Maximálne rozlíšenie 1280 × 720 px

Technológia

Zdroj svetla LED

Pripojenie

Ďalšie pripojenie USB 2.0

Rozhraní

Grafické vstupy VGA (D-SUB)
Ostatné vstupy/výstupy USB

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl
Funkcie Obraz v obraze (PiP)
Výbava Čítačka pam. kariet

Rozmery

Šírka 20 cm
Výška 40 cm
Hĺbka 16 cm
Hmotnosť 1,2 kg
Kód:  WZ128b2
Produktové číslo:  DC350

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02