Obnoviť stránku

Optická mechanika Samsung SH-D163B

Príslušenstvo k tovaru

Optická mechanika Samsung SH-D163B

Spoľahlivá optická mechanika určená pre čítanie DVD a CD médií.Mechanika dokáže čítať DVD-ROM i moderné DVD-RAM disky rýchlosťou až 16x a CD disky rýchlosťou až 48x.Samozrejme podporuje aj čítanie bežných DVD médií a to aj prepisovateľných.Výhodou je možnosť horizontálnej i vertikálnej inštalácie v počítačovej skrini a podpora 12 cm i 8 cm médií.Zariadenie disponuje vyrovnávacie pamäťou s kapacitou 0,5 MB a je určené pre SATA rozhranie.Mechanika je dodávaná v cenovo výhodnom bulk balenie, kedy dostanete len samotnú mechaniku.
Parametre a špecifikácie:
Rýchlosť čítania: 16x DVD-ROM 4x DVD-RAM 16x DVD-R 52x CD-ROM
Kompatibilita médií:
DVD-R/RW, DVD + R / RW, DVD-ROM, DVD-Video, CD-R/RW, Photo CD, CD-ROM, CD-DA, Mixed Mode, CD-ROM XA, Video CD, CD - Extra, DVD-RAM
Rozhranie:
SATA
Prístupová doba:
CD:100 ms
DVD:100 ms
Vyrovnávacia pamäť:
512 KB
Rozmery:
148 x 170 x 42 mm
Hmotnosť:
670 g
Kód:  GT414c
Produktové číslo:  SH-D163B/BEWE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04