Obnoviť stránku

PLEXTOR PlexEraser PX-OE100E

Príslušenstvo k tovaru

PLEXTOR PlexEraser PX-OE100E

Unikátní optická mechanika určená pro nenávratné zničení dat vypálených na CD a DVD diskoch.Externí provedení umožňuje ničiť médiá i bez použitia počítača.Mechanika je vhodná pre organizácie pracujúce s vysokou citlivosťou dát ako sú napríklad štátne organizácie, banky alebo poisťovne.Podporia sú 8 i 12 cm médiá.Čas potrebný na zničenie dát u CD a klasického DVD sa pohybuje okolo 3 minút, u dvouvrstvého DVD média je k zničeniu potrebný 6 minút.
Pri úspešnom dokončení operácie sú na disku vidieť tri sústredné kruhy.Pre ľahkú identifikáciu zariadenia a zamedzenie nevyžiadaného vymazanie údajov je výsuvný mechanizmus pre médiá v křiklavě oranžovom prevedení.Napájanie je zabezpečené pomocou externého AC adaptéra, ktorý je súčasťou balenia.
Parametre a špecifikácie:
Podporovaná média: CD-R/RW DVD + R / RW DVD-R/RW DVD + R9 DVD-R DL
Potrebný čas na zničenie dát:
CD:3 minúty
DVD:3 minúty
DVD (dvouvrstvá):6 minút
Prevedenie:
Externá mechanika
Napájanie:
AC adaptér 12 V, 3 A
Rozmery:
167 x 254 x 53 mm
Hmotnosť:
1,7 kg
Kód:  GE049
Produktové číslo:  PX-OE100E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11