Obnoviť stránku

OPI Nail Lacquer Big Apple Red 15 ml

4,5 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

OPI Nail Lacquer Big Apple Red 15 ml

Lak na nechty OPI Nail Lacquer je kozmetický prípravok na skrášlenie nechtov dievčat a žien v krásnej módnej farbe. Tento lak je veľmi odolný proti poškodeniu, a tak bude len na vás, ako dlho budete chcieť práve túto farbu nosiť. Upravené nechty a lak ladiaci s doplnkami alebo s oblečením dievčat a žien, to je trend, ktorý sa nikdy neomrzí! Elegantne upravené nechty nikoho nenechajú na pochybách, že pred nimi stojí kráska, ktorá sa o seba stará do najmenších detailov.

Laky na nechty OPI ponúkajú rozsiahlu paletu módnych farieb, z ktorých si vyberie naozaj každý. Zvoľte farbu nechtov podľa toho, akú máte náladu, zlaďte lak so svojim oblečením alebo doplnkami, nechajte sa inšpirovať aktuálnymi trendmi! Laky OPI majú výborné vlastnosti, a preto si ich k svojej práci často vyberajú profesionálni manikéri či manikérky.

Tento lak v nádhernej, elegantnej a neprehliadnuteľnej farbe sa dá použiť večer do spoločnosti, rovnako ako na každodenné nosenie. Dlhotrvajúca textúra sa dobre nanáša a rýchlo zasychá. Lak sa nanáša najlepšie v dvoch tenkých vrstvách, pomocou aplikátora, ktorý je súčasťou balenia laku. Buďte dokonalá už od končekov svojich prstov!

Použitie:
Nanášajte lak na nechty pomocou aplikátora, najlepšie v dvoch tenších vrstvách.

Odtieň:
Big Apple Red

Objem:
15 ml

Parametre a špecifikácia

Typ laku

Typ laku Klasický

Textúra

Textúra Lesklá

Vlastnosti

Efekt Rýchloschnúci
Farba Červená

Objem

Objem 15 ml
Kód:  KSDE0461-j
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  09418415

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13