Obnoviť stránku

Opel Ampera-e

Opel Ampera-e

Elektromobil Opel Ampera-e je extrémne zaujímavý automobil, ktorý má ambície osloviť aj záujemcov o legendárne vozidlá značky Tesla. Okrem príťažlivého dizajnu totiž výrobca avizuje teoretický dojazd na úrovni 520 kilometrov. V skutočnosti to bude o niečo menej, ale aj napriek tomu ide o impozantnú hodnotu. Vďaka tomu zaistí svojmu majiteľovi veľký akčný rádius.

Kľúčové vlastnosti elektromobilu Opel Ampera-e

  • Nadštandardný dojazd až 520 kilometrov
  • Na 100 % čistý elektromobil
  • Nízke prevádzkové a servisné náklady
  • 10,2" dotykový ovládací panel
  • Audio aparatúra Bose Premium
  • Prepravná kapacita v kufri je 381 litrov

Elektromobil budúcnosti

Spoločnosť Opel prechádza celým radom zmien a posledné uvedené vozidlá na trh majú úplne nový šmrnc. Do rovnakej kategórie patrí nový Opel Ampera-e. Dravý vzhľad dopĺňa slušné zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 7,3 sekundy. Dobrú manévrovateľnosť má na svedomí nízko položené ťažisko. Všetky batérie sú totiž zabudované priamo do podlahy a Opel garantuje zárukou ich plnej funkčnosti po dobu 8 rokov.  

Prémiová výbava

Opel Ampera-e patrí po stránke výbavy na samotnú špičku automobilového odvetvia. Najmä po stránke digitálnej konektivity sa vyrovnáva omnoho drahším autám. Môžete počítať s infotainmentom IntelliLink najnovšej generácie aj asistenčnými systémami Opel OnStar. Ten ponúka širokú škálu asistenčných služieb či výkonný WiFi hotspot. Vďaka podpore systémov Apple CarPlay a Android Auto je možné zobraziť obsah telefónov na veľkom dotykovom paneli s uhlopriečkou 10,2".

 

Parametre a špecifikácia

Batéria a nabíjanie

Jazdné vlastnosti

Výkon 150 kW
Krútiaci moment 360 Nm
Zrýchlenie 0 - 100 km/h 7,3 s

Rozsah a spotreba

Cena/km 0,27 Kč (0,01 Eur)
Spotreba na 100 km 14,42 kWh

Úžitkové vlastnosti

Karoséria Liftback
Počet miest 4
Objem batožinového priestoru 381 l

Záruka

Záruka na batérie (mesiace) 96 mesiacov (8 rokov)
Kód:  OPE01amp

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03