Obnoviť stránku

ONKYO TX-SR494DAB čierny

Garancia najlepšej ceny
479,90 €

ONKYO TX-SR494DAB čierny

Stereo receiver ONKYO TX-SR494DAB čierny

Výkonný AV receiver ONKYO TX-SR494DAB

Spríjemnite si počúvanie hudby alebo sledovanie filmov a obľúbených televíznych relácií kvalitným ozvučením a smart funkciami, ktoré AV receiver ONKYO TX-SR494DAB ponúka. Svoje smart zariadenia k nemu pripojíte bezdrôtovo prostredníctvom Bluetooth, pričom sa môžete tešiť na kvalitný priestorový zvukDolby Atmos® a DTS: X®. Vďaka siedmim kanálom s vysokým výstupným výkonom vám dopraje úplnú slobodu pri výbere a usporiadaní reproduktorov.  AV receiver ONKYO TX-SR494DAB je vybavený štyrmi terminálmi HDMI podporujúcimi štandardy HDR a video 4K / 60 fps. Všetky ovládacie prvky sú umiestnené na elegantnom prednom paneli, rovnako tak, ako dobre čitateľný displej.

Stereo receiver ONKYO TX-SR494DAB čierny

AV receiver ONKYO TX-SR494DAB a jeho kľúčové vlastnosti

  • 7-kanálový vysoko výkonný zosilňovač (160 W na kanál)
  • AV receiver ONKYO TX-SR494DAB má vysoký výstupný výkon
  • Podpora štandardov HDR10, HLG, Dolby Vision® a BT.2020
  • Funkcia upscaling prostredníctvom HDMI
  • Podporované formáty Dolby Atmos a DTS: X, Dolby Atmos Height Virtualizer a DTS Virtual: X
  • Zóna B
  • Skvelé prispôsobenie zvuku miestnosti vďaka Dolby Surround a DTS Neural: X
  • Technológia AccuEQ zaistí priestorovú kalibráciu zvuku pre danú miestnosť
  • Jednoduché pripojenie k smart zariadeniam cez Bluetooth a možnosť streamovania obsahu
  • 4× HDMI, pričom jeden podporuje ARC
Stereo receiver ONKYO TX-SR494DAB čierny

Receiver s vysokým výkonom na presnú reprodukciu zvuku

Vnútri receivera ONKYO TX-SR494DAB sú použité výkonné transformátory, veľké kondenzátory a diskrétne zosilňovače, ktoré sa postarajú o kvalitnú zvukovú reprodukciu a čistý, presný zvuk. To všetko je zásluhou priechodu väčšieho prúdu, pretože čím väčší prúd zosilňovač vyvíja, tým lepšie vie ovládať reproduktory a kontrolovať prechodovú odozvu a dynamický rozsah. Receiver ONKYO TX-SR494DAB ponúkne akustickú kalibráciu miestnosti AccuEQ, vďaka ktorej sa vo vašej miestnosti vytvorí harmonické zvukové pole na počúvanie zvuku. Táto funkcia detekuje reproduktory, ich veľkosť i vzdialenosť od meracieho miesta, potom nastaví zodpovedajúce úrovne akustického tlaku, vyberie vhodný krížový reproduktor subwoofera a aplikuje ekvalizáciu na všetky reproduktory. Ak využívate reproduktory s podporou Dolby Atmos, využijete technológiu AccuReflex, ktorá optimalizuje reprodukciu objektového zvuku. Preto vytvorí AV receiver ONKYO TX-SR494DAB dych vyrážajúce 3D pole.

Stereo receiver ONKYO TX-SR494DAB čierny

AV receiver a režimom na zosilnenie dialógov

Stáva sa vám, že pri sledovaní filmov a seriálov sú niektoré scény hlasné, ale rozhovory nepočujete? Na takéto prípady disponuje AV receiver ONKYO rýchlym a účinným riešením na stlačenie tlačidla. DSP riadená funkcia Vocal Enhancer identifikuje hlasové frekvencie, ktoré sa zvýšia alebo znížia podľa toho, ako si to na diaľkovom ovládači alebo na čelnom paneli AV receivera ONKYO nastavíte.

Stereo receiver ONKYO TX-SR494DAB čierny

Široké možnosti pripojenia

Prostredníctvom AV receivera ONKYO TX-SR494DAB viete prehrávať zvuk zo stereofónnych reproduktorov v inej miestnosti, ktoré sú spojené s 5.2-kanálovou zostavou v hlavnej miestnosti. Nastavenie prijímača zaberie iba chvíľu a poskytne vám bohaté možnosti, ako si obohatiť zvuk a spríjemniť prehrávanie. Vítaný doplnok je napríklad zónapre- / line-out B. Môžete tak napríklad pripojiťkomponent s analógovým linkovým vstupom RCA k zdrojom zvuku, ktoré má receiverONKYO TX-SR494DABk dispozícii, vrátane HDMI a digitálneho zvuku. V blízkom priestore je možné zdieľať zvuk s Hi-Fi alebo pripojiť podporovaný dokovací vysielač a užiť si komfortné a ničím nerušené počúvanie s bezdrôtovými slúchadlami. Všetky vstupy na AV receiveriONKYO TX-SR494DAB sú starostlivo označené tak, aby ste mohli bez problémov pripojiť svoje reproduktory, TV aj ďalšie zariadenia.

Stereo receiver ONKYO TX-SR494DAB čierny

AV receiver ONKYO TX-SR494DAB umožní ľahké a plynulé streamovanie

Ľubovoľný zvuk, ktorý prehrávate v telefóne, tablete alebo počítači je možné bezdrôtovo streamovať do AV receivera ONKYO TX-SR494DAB prostredníctvom Bluetooth. Po spárovaní prijímača s vaším zariadením si ho do budúcna zapamätá, takže začne automaticky prehrávať, ak zaznamená prichádzajúci Bluetooth audio stream. AV receiver ONKYO TX-SR494DAB dokáže obnoviť kvalitu nahrávok, ktoré boli napríklad komprimované do formátu MP3 a došlo tak k strate vysokofrekvenčných dát. O obnovu dát a zvýšenie kvality počúvania sa stará režim počúvania DSP Advanced Music Optimizer od spoločnosti ONKYO. Tento režim taktiež optimalizuje kvalitu hudby aj pri streamovaní cez Bluetooth. K dispozícii budete mať aj USB port na zadnom paneli, ktorým je možné napájať akýkoľvek multimediálny streamovací kľúč pripojený do susedného HDMI vstupu AV receiveru ONKYO TX-SR494DAB.

Parametre a špecifikácia

Charakteristika

Počet kanálov 7.2
Výkon na kanál 135 W
Impedancia 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby Surround, DTS Neural: X, DTS Virtual X

Vstupy

HDMI 4 ×
RCA/Cinch 3 ×
USB 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
RCA/Cinch 1 ×
Reproduktorový výstup 7 ×
Slúchadlový výstup 1 ×
Zóna 2 (RCA/Cinch) 1 ×
Zóna 2 (reproduktorový výstup) 2 ×

Konektivita

Konektivita Bluetooth

Funkcie

Vlastnosti a funkcie ARC (Spätný zvukový kanál), DAB tuner, FM Tuner, RDS, HDR10+, Dolby Vision
Ďalšie funkcie Bi-amp, Kalibrácia reproduktorov dodaným mikrofónom, Multiroom
Diaľkové ovládanie Áno
displej Áno

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 160 mm
Hĺbka 328 mm
Hmotnosť 8,2 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  GZ644v01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TXSR494DABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04