Obnoviť stránku

ONKYO TX-SR444 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ONKYO TX-SR444 čierny


Podpora Dolby Atmos a UltraHD

Pomocou Dolby Atmos ožíva zvuk zo všetkých smerov. Dolby Atmos vytvára neuveriteľne realistickú a podmanivú zvukovú atmosféru. Rozhranie HDMI a HDCP 2.2 podporuje najnovšie formáty. Toto najnovšie HDMI rozhranie ponúka rozšírenie šírky pásma až na 18 Gbps. Samozrejmosťou je podpora rozlíšenia v 4K. Onkyo AVR umožňuje prenos High Dynamic Range (HDR) formátov.


Vybavený technológiami

TX-SR444 je vybavený HDMI a USB portom, vďaka čomu získate jednoduchú možnosť streamovania médií. TX-SR444 tiež disponuje technológiou Bluetooth 2.1, vďaka ktorej môžete bezdrôtovo prenášať zvuk. Pripojenie reproduktorov a externých zariadení sa nachádza na zadnej strane.


Čistý zvuk a nízke skreslenie

Bez ohľadu na to, čo práve počúvate, bude to znieť silno plne, čisto a jasne. Prevodníksa postará o čistý zvuk, nízke skreslenie.

Rozmery:
435 x 160 x 328 mm

Obsah balenia:
AV receiver
Diaľkový ovládač
FM / AM anténa
Mikrofón na nastavenie reproduktorov

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 160 mm
Hĺbka 328 mm
Hmotnosť 7,8 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  GZ609c15

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02