Obnoviť stránku

ONKYO TX-RZ1100 čierny

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ONKYO TX-RZ1100 čierny

Doprajte si kvalitné prehrávanie zvukových záznamov s pokročilým prijímačom ONKYO TX-RZ1100, ktorý v sebe spája pokročilé technológie s úchvatným zvukom. Podporuje 9 kanálov, každý s výstupným výkonom až 200 W a chváli sa cerftifikaciou THX, ktorá poskytne referenčný akustický výstup. Prehrávajte si skladby z počítača, internetu alebo sieťového úložiska (NAS). Spojte ho bezdrôtovo so svojim chytrým zariadením vďaka technológiám AirPlay alebo Google Cast alebo využite bluetooth pre taktiež bezdrôtový streaming hudby. Tieto a ďalšie schopnosti sa skrývajú pod štýlovým kovovým telom, ktorý tlmí vibrácie.

Kľúčové vlastnosti

  • 9kanálový zvuk s výkonom 200 W
  • Certifikácia najnovšieho štandardu THX Select2 Plus
  • Technológia DTS: X a Dolby Atmos zaistí úchvatnú zvukovú atmosféru
  • Bezdrôtový streaming pomocou Google Cast a AirPlay
  • Kalibrácia miestnosti AccuEQ (kalibračný mikrofón v balení)
  • Ďalšie bezdrôtové počúvanie z chytrých zariadení cez bluetooth
  • Počúvajte milióny skladieb na Spotify a ďalších hudobných službách
  • Podpora mnohých formátov vo vysokom rozlíšení (Hi-Res Audio)
  • Bohatá konektivita vrátane HDMI 2.2

Zvuk vo vysokom rozlíšení

Prijímač TX-RZ1100 s 9kanálovým zvukom sa chváli dokonca certifikáciou THX Select2 Plus. Natívna podpora DTS: X zaistí vysokú hlasitosť a nízku mieru skreslenia zvuku. Neuveriteľne realistickú a podmanivú zvukovú atmosféru, ktorú si užijete zo všetkých smerov potom vytvorí technológia Dolby Atmos. Prednosťou tohto modelu je bohatá ponuka konektivity, medzi ktorými je napríklad 8 HDMI vstupov a 2 výstupy vrátane HDMI 2.2. Nechýba ani podpora rozlíšenia vo 4K a funkcia Onkyo AVR pre prenos High Dynamic Range (HDR) formátov.
Mimo bohatú výbavu je model Onkyo TX-RZ1100 tiež skvelou a štýlovou vizuálnou dominantou v každom interiéri. Jeho jedinečnosť spočíva v praktickom usporiadaní ovládacích prvkov na čelnej doske a celkovej kompatibilite všetkých elementov. 

Bezdrôtový streaming

Receiver je vybavený technológiami AirPlay, Google Cast, WiFi a bluetooth spolupracujúci s aplikáciou Onkyo Remote pre jednoduché prepojenie s chytrými zariadeniami. To vám umožní streamovať obsah priamo z vášho telefónu. Zariadenie tiež priamo podporuje obľúbené aplikácie typu Spotify, Tidal Deezer alebo Tune, čím získate okamžitý prístup k miliónom skladieb.
Naozajstný milovník tej správnej hudby potom ocení multizónové prehrávanie do kompatibilných reproduktorov po celom dome či byte. Z jedného zariadenia tak pôjde do každej miestnosti poslať iný zvukový výstup. 

Podpora radu formátov

Široká podpora formátov vrátane DSD, Double DSD, FLAC, ALAC a ďalších vo vysokom rozlíšení zaistí čistý zvuk a nízke skreslenie bez ohľadu na to, čo práve počúvate. Uprednostňujete živé vysielanie? Potom si svoje obľúbené stanice nalaďte na FM tunera. Diaľkové ovládanie a ľahko LED displej zvýši komfort použitia.
 

Doplňujúce informácie:

Možnosti pripojenia:
8 × HDMI vstup a 2 × výstup
1 × USB Port
2 × komponentný video vstup
2 × kompozitný video vstup
1 × komponentný video výstup
2 × kompozitný video vstup
3 × digitálny optický vstup
2 × digitálny koaxiálny vstup
2 × RCA výstup na subwoofer
1 × 9.2 multikanál RCA výstup
1 × slúchadlový Jack 6,3 mm výstup
2 × RCA výstup na subwoofer
1 × Zone 2 Pre- / Line výstup
1 × Zone 3 Pre- / Line výstup
1 × RS232
1 × LAN
WiFi
bluetooth
AirPlay
Google Cast
Internetové radio a streamovacie služby

A / V receiver:
Každý kanál: 200 W
SNR: 108 dB
Spotreba energie: 320 W
Standby: 0,15 W
Rozmery: 435 × 201 × 453 mm
Hmotnosť: 19,7 kg

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 201 mm
Hĺbka 453 mm
Hmotnosť 19,7 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  GZ609l2
Produktové číslo:  TXRZ1100B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12