Obnoviť stránku

ONKYO TX-NR555 strieborný

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ONKYO TX-NR555 strieborný

Doprajte si kvalitné prehrávanie zvukových záznamov s pokročilým prijímačom ONKYO TX-NR555, ktorý v sebe spája pokročilé technológie s úchvatným zvukom. Podporuje 7 kanálov, každý s výstupným výkonom až 130 W. Prehrávajte si skladby z počítača, internetu alebo sieťového úložiska (NAS). Spojte ho bezdrôtovo so svojim chytrým zariadením vďaka technológiám AirPlay alebo Google Cast alebo využite Bluetooth pre taktiež bezdrôtový streaming hudby. Tieto a ďalšie schopnosti sa skrývajú pod štýlovým kovovým telom, ktorý tlmí vibrácie.

kľúčové vlastnosti

  • 7kanálový zvuk s výkonom 130 W
  • Technológia DTS: X a Dolby Atmos pomôžu vytvoriť úchvatnú atmosféru
  • Bezdrôtový streaming pomocou Google Cast a AirPlay
  • Ďalšie bezdrôtové počúvanie z chytrých zariadenia cez Bluetooth
  • Počúvajte milióny skladieb na Spotify a ďalších hudobných službách
  • Podpora veľa formátov vo vysokom rozlíšení
  • Bohatá konektivita vrátane HDMI 2.2

Zvuk vo vysokom rozlíšení

Certifikácia kvality DTS: X zaistí vysokú hlasitosť a nízku mieru skreslenia zvuku. Technológia Dolby Atmos potom vytvorí neuveriteľne realistickú a podmanivou zvukovú atmosféru, ktorý si užijete zo všetkých smerov. Rozhranie HDMI a HDCP 2.2 podporuje najnovšie formáty, pričom toto najnovšie HDMI rozhranie ponúka rozšírenie šírky pásma až na 18Gbps. Nechýba podpora rozlíšenie vo 4K a funkcie Onkyo AVR pre prenos High Dynamic Range (HDR) formátov.

bezdrôtový streaming

Receiver je vybavený technológiami AirPlay, Google Cast, Wi-Fi a Bluetooth spolupracujúci s aplikáciou Onkyo Remote pre jednoduché prepojenie s chytrými zariadeniami. To vám umožní streamovať obsah priamo z vášho telefónu. S aplikáciou Spotify získate okamžitý prístup k miliónom skladieb.

Podpora radu formátov

Široká podpora formátov vrátane DSD, Double DSD, FLAC, ALAC a ďalších vo vysokom rozlíšení zaistí čistý zvuk a nízke skreslenie bez ohledu na to, čo práve počúvate. Uprednostňujete živé vysielanie? Potom si svoje obľúbené stanice nalaďte na FM tunera. Diaľkové ovládanie a ľahko LED displej zvýši komfort použitia.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 173,5 mm
Hĺbka 378 mm
Hmotnosť 9,6 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  GZ609c13d
Produktové číslo:  TXNR555S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11