Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ONKYO TX-NR474 čierny + Jamo S 426 HCS 3 biele

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ONKYO TX-NR474 čierny + Jamo S 426 HCS 3 biele

Kvalitný zvuk zdvihne intenzitu pôžitku, či už sa jedná o hudbu, filmové soundtracky alebo športový prenos. Čierny model TX-NR474 má k tomu vysokoprúdový zosilňovač, ktorý zvláda aj nízkoimpedančné reproduktory (až 4 ohmy), a podporu najnovších štandardov zvuku Dolby Atmos a DTS:X aj videa (4K priepust, HDR, Dolby Vision, BT.2020). S dvojpásmovou WiFi je receiver pripravený na pohodlné bezdrôtové streamovanie DTS Play-Fi (po aktualizácii), AirPlay, Chromecast, Spotify aj internetové rádiá. Prehľadné grafické rozhranie je jednoduché na ovládanie. Ihneď navolíte, čo chcete a môžete si vychutnávať parádny zvuk.

Kľúčové vlastnosti súpravy ONKYO TX-NR474 + Jamo S 426 HCS 3

  • 384kHz dekodér pre presný priestorový zvuk s kalibráciou dodaným mikrofónom
  • Podpora AirPlay, Chromecast, Spotify, internetové rádiá ...
  • Po aktualizácii DTS Play-Fi, Tidal, TuneIn, Deezer ...
  • Obnova komprimovaného zvuku vrátane prenosu z Bluetooth
  • Stabilná dvojpásmová WiFi
  • HDMI 2.0 (4K / 60 Hz priepust, HDR, Dolby Vision, BT.2020 ...)
  • Ovládanie cez aplikáciu Onkyo Controller (Android, iOS) + zaradenie do Multi-room
  • Možnosť bezdrôtových reproduktorov BlackFire cez FireConnect

Priestorový zvuk Dolby Atmos a DTS:X

Nové zvukové formáty priestorového zvuku Dolby Atmos a DTS:X využívajú nezávisle reproduktory na presné určenie smeru tak, aby sa zvuk pohyboval okolo vás aj nad vami ako v reálnom živote. Vychutnajte si filmy a hry s 3.1.2 kanálovým zvukom Dolby Atmos a DTS:X pri ľubovoľnom rozložení reproduktorov a objavte novú zvukovú dimenziu receivera ONKYO TX-NR474.

Rozšírenie zostavy režimom Surround Enhancer

Na základe technológie vyvinutej firmou Dolby Laboratories je tu režim Surround Enhancer (po aktualizácii). Rozširuje zvukové pole pomocou virtuálnych kanálov, ktoré napodobňujú 5.1.2 kanálový zážitok Dolby Atmos porovnateľný so 7.1 kanálovým receiverom. S režimom Surround Enhancer dosiahne ONKYO TX-NR474 priestorového zvukového poľa 5.1.2 kanálov bez nutnosti zadných reproduktorov.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Vlastnosti a funkcie Bezdrátový prenos hudby

Charakteristika

Pripojenie

Technológia WiFi, Bluetooth, AirPlay

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 160 mm
Hĺbka 328 mm
Hmotnosť 8,6 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  GZ609c11u3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09