Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

One by Wacom, Medium

4,8 106 hodnotení
54,90 €

One by Wacom, Medium

Grafický tablet One by Wacom, Medium pomôže pri práci začínajúcim aj pokročilým grafikom. Ako s ním manipulovať sa naučíte za malú chvíľku a potom budete môcť začať pracovať na vašich projektoch. S pomocou grafického tabletu WACOM si veľmi urýchlite prácu a urobíte grafické práce, ktoré by ste s myšou len tak ľahko nezvládli. Snímacia vrstva pracuje s rozlíšením 2540 lpi. Tento model získava energiu cez USB port. Na prepojenie poskytuje konektory micro-USB. Bezdrôtové pripojenie je možné vďaka funkcii Bluetooth. Pracovať budete môcť na aktívnej ploche, s rozmermi 216 × 135 mm.

Významné funkcie grafického tabletu One by Wacom, Medium

  • Či už chcete písať, maľovať alebo upravovať fotky – grafický tablet WACOM disponuje širokou škálou možností využitia
  • Grafický tablet ponúka rozlíšenie snímacej vrstvy 2540 lpi
  • Rozhranie: micro-USB
  • Napája sa cez USB
  • Úroveň tlaku: 2048
  • Rozmery: 277 × 189 × 8,7 mm
  • Jeho hmotnosť je 436 g

Prednosti grafického tabletu One by Wacom, Medium

Tvorba ceruzkou alebo perom je tým najprirodzenejším spôsobom kreslenia, ktorý klasická myš nikdy nenahradí. One by Wacom, Medium vám ponúka všetko, čo budete potrebovať na kreslenie. Grafický tablet vám uľahčí prácu s vytváraním detailov. Vďaka nemu budete schopní robiť presnejšie pohyby, čo zaručí lepšiu kontrolu nad perom. Preto by ho mal mať vo svojej výbave každý grafik.

Parametre a špecifikácia

Parametre

Úrovne tlaku 2 048
Bezdrôtové pripojenie Nie
Rozlíšenie snímacej vrstvy 2540 lpi
Technológia displeja Bez displeja
Napájanie Cez USB
Rozhraní micro-USB

Aktívna plocha

Šírka 216 mm
Výška 135 mm

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 8,7 mm
Šírka 277 mm
Výška 189 mm
Hmotnosť 436 g
Kód:  MF113a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CTL-672
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11