Obnoviť stránku

Olympus WS-853 black

4,5 6 hodnotení
75,90 €

Olympus WS-853 black

Už ani slovo vám neunikne z akejkoľvek pracovnej schôdzky či porady vďaka tomuto vysoko kvalitnému digitálnemu diktafónu Olympus WS-853. Ten je vybavený smerovými mikrofónmi, ktoré si s funkciou Noise Cancel hravo poradia s akýmkoľvek nízkofrekvenčným šumom v pozadí, aký vydávajú napríklad klimatizácia či iné zariadenia. Výsledkom  tak bude krištáľovo čistá nahrávka. Dva 90° mikrofóny zaznamenajú akékoľvek oznámenia, nech už rečníkov hlas prichádza odkiaľkoľvek z miestnosti. Ak sa stane, že rečník bude hovoriť príliš hlasno, hlasitosť nahrávania sa automaticky zníži, ak naopak bude rečník hovoriť potichu, hlasitosť sa zvýši. To umožní pohodlné počúvanie vašich nahrávok.

Kľúčové vlastnosti

  • 90° mikrofóny na zachytenie zvukov zo všetkých smerov
  • Funkcie Noise Cancel poskytne vždy čistý zvuk
  • Interná 8 GB pamäť rozšíriteľná o 32 GB
  • Výsuvný USB konektor zabezpečí pripojenie k PC a prenesenie dát
  • Praktický stojan eliminujúci ruchy zo stola
  • Súčasťou balenia je silikónové púzdro a akumulátor Ni-HM
  • Hmotnosť len 77 g

Maximálna kapacita pre vaše záznamy

Všetky nahrávky s maximálnou dĺžkou 2080 hodín sa ukladajú na internú 8 GB pamäť, ktorú už je možné rozšíriť o 32 GB micro SDHC kartu. V prípade, že vám dôjde miesto v úložisku, jednoducho vysuňte USB konektor a všetky záznamy si archivujte v počítači. O to, či sa náhodou vaša porada nepretiahne, sa nemusíte báť. Výrobca vybavil diktafón batériou s väčšou výdržou, preto sa môžete tešiť na hodiny a hodiny záznamu bez nutnosti dobíjania. Postavte diktafón na stôl a praktický stojan sa postará o to, že ruchy prenášané doskou stola nebudú rušiť žiadnu diskusiu, ktorej sa zúčastňujete.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Veľkosť úložiska 8 GB
Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Formát záznamu MP3
Funkcie USB, hlasová aktivácia nahrávania (VOR)
Režimy nahrávania SHQ, HQ, SP, LP
Konektory Jack (3,5 mm), USB-A
Typ batérie 2x AAA
Max. výdrž batérie 110 h
Kód:  OL607j
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  V415131BE000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16